Hassas silindirik taşlama makinalarının geliştirilmesi ve üretiminde 100 yıllık deneyime sahip olan Studer tezgahları tüm dünyada kullanılıyor. Türkiye’de Form CNC güvencesiyle sanayiye çözüm sunan ürünler, kullanıcılarına da avantajlar sağlıyor.

FİYAT/PERFORMANS DENGESİ DİKKAT ÇEKİYOR

Studer’in ürün yelpazesini genişletmesiyle beraber Favorit de kendini yeniledi. Hem kısa hem de uzun iş parçaları için ideal çözüm sunan Favorit, hemen hemen her sektörde universal olarak da kullanılıyor. Puntalar arası mesafesi 400, 600, 1000 ve 1600 mm olan Favorit aynı zamanda fiyat/performans dengesiyle de tüm dikkatleri çekiyor. Az adetli işlerde kullanılabildiği gibi seri üretimde de tüm beklentilere cevap verebilen CNC universal taşlama makinasıyla ölçme, balanslama, parça temas tespiti ve uzunluk ayarlama özellikleriyle de öne çıkıyor.

SAĞLAM GRANİT GÖVDE

Bütün Studer makinaları gibi sağlam bir granit gövdesi bulunan Favorit, yüksek hassasiyet, güvenlik ve performans sağlıyor. Her 3 derecede otomatik pozisyon alabilen tas kafası, iç ve dış taşlama ile iş millerini taşıyabiliyor. An gövdede bulunan kapaklı yapısı sayesinde de yapılan işlemin net bir şekilde görülebilme imkanı tanıyor.

Makinada bulunan soğutma sistemi gövdeye entegre edilmesi, Favorit’in gövdesinin ısı kontrollü olmasına olanak tanıyor. Yeni Favorit CNC universal taşlama makinası Z ekseninde olası deformasyon problemlerini de ortadan kaldırıyor. Aktif ısı kontrolü makinaya termik stabilite sağlıyor.