Endaş Satış Direktörü Agah Tokat, Endüstri Gündemi programının bu haftaki konuğuydu. 50 seneyi aşkın süredir güç aktarım ürünleri konusunda faaliyet gösteren Silkar Endaş, farklı markaların Türkiye distribütörlüğünü gerçekleştiriyor. Özellikle son dönem yatırımlarıyla dikkat çeken ve Gebze’de açtıkları şube ile yeni bir lojistik ağı daha kuran Silkar Endaş, marka atılımlarına da devam ediyor. 
Konuşmasına şu sözlerle başlayan Tokat: “2019 yılını yeni bir yapılanma dönemi olarak gördük. En önemli stratejimiz ise şubeleşme oldu. Eskiden sadece İstanbul merkezden faaliyet gösterirken bugün 5 lokasyondan tüm Türkiye’ye ulaşabildiğimiz için mutluyuz. Son şubemizi Gebze’de açarak önemli bir adım atmış olduk. Biz bu yatırımla birlikte Türkiye’yi 6 bölgeye ayırdık. Her bölgenin kendi karakterine uygun bir ürün ihtiyacı bulunuyor. Biz stoklarımızı bu ihtiyaca uygun şekilde hazırlıyoruz” dedi. 
Tüm sektörlerde yaşanan yeni gelişmeleri ve teknolojileri ele aldığımız Endüstri Gündemi programında bu hafta güç aktarım ürünleri ve eğitimi konusuna değindik ve Silkar Endaş Satış Direktörü Agah Tokat ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.