NAKAMURA- TOME’NİN YENİ CNC TEZGAHI TÜRKİYE’DE NAKAMURA- TOME’NİN YENİ CNC TEZGAHI TÜRKİYE’DE

Maxion İnci Jant Grubu, 2021 yılındaki ihracat performansı ile Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği TAYSAD tarafından ödüle layık görüldü. Grup, 2014 yılından bu yana TAYSAD ihracat ödüllerinde ilk 3’te yer alıyor.

PERFORMANSINI ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLÜ İLE TAÇLANDIRDI

Türk otomotiv tedarik sanayinin öncü firmalarından biri olan Maxion İnci Jant Grubu, TAYSAD'ın 43. Olağan Genel Kurul Toplantısı kapsamında ödüle layık görüldü.

Derneğin başarılı üye kuruluşlarını İhracat Performansı, İhracat Artışı, Patent, Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Çalışan Eğitimi kategorilerinde ödüllendirdiği törende, "İhracat Performansı" kategorisinde üçüncülük ödülünün sahibi oldu.

Bu yıl da cirosunun yüzde 72'sini 5 kıtada 60'ı aşkın ülkeye gerçekleştirdiği dış satımdan sağlayan Grup, 2014'ten beri düzenli olarak TAYSAD'ın şeref kürsüsüne çıkıyor. Grup, 2019 ve 2020 yıllarındaki performansıyla ikinci sırada konumlanmıştı.

"İHRACATTA REKABETÇİ BİR KONUMDAYIZ"

Ödül hakkında duygu ve düşüncelerini aktaran Maxion Wheels Türkiye Operasyonları ve Avrupa Ticari Araç Jantları Satış Direktörü İshak Şikar, Maxion İnci Jant Grubu'nun gerek üretim kapasitesiyle gerkese müşteri odaklı kalite anlayışıyla ihracatta rekabetçi bir konumda bulunduğunun altını çizdi.

Söz konusu güçle otomotiv tedarik endüstrisinin yanı sıra Türkiye ekonomisinin de lokomotif firmalarından biri olduklarını dile getiren Şikar, yeniden en çok dış satım gerçekleştiren şirketlerden arasında yer almaktan ve ödül kazanmaktan ötürü gururlandıklarını ifade etti.

"YENİ FABRİKAMIZ İLE JANT İHRACATIMIZI ARTIRACAĞIZ"

Sanayi 4.0, dijitallşme ve inovasyon odağında dünyanın her tarafına ulaşmayı sürdürdüklerini söyleyen İshak Şikar, "Bu yıl içerisinde açılacak fabrikamız ve artan kapasitemizle vites yükselttik, jant ihracatımızı artıracağız." dedi.