Makine imalat sektörü artan bir teknolojik farklılık ve performans yarışı içinde ilerliyor. Makinelerimiz her geçen gün yeniliklerle donatılmak zorunda. Bilko bu yarışta makine imalatçılarımızın yanında, nümerik kontrol ihtiyaçlarını karşılamak üzere 25 yıl önce yola çıkmış, ilk geliştirdiği CNC kontrol ünitesini 1999 yılında ihraç etmiştir.

Bugün itibariyle Bilko yerli pazarda zaman içinde güçlenen tecrübeleriyle ileri teknolojiler içeren ürünler sunuyor.        

Bilko'nun ürünleri içinde CNC kontrol sistemleri, valf sürücüler, özel RTU üniteleri ve CAD/CAM yazılımları var ve birçok ülkede farklı makinelerde ve otomasyon sistemlerinde yıllardır başarıyla kullanılıyor.
Bilko'nun geliştirdiği LYNCA –CNC ünitesi, bilhassa farklı teknolojileri bir araya getiren, onları gerçek zamanlı haberleştiren ve özel kontrol döngülerinde kullanan yenilikçi makinelerde ön plana çıkıyor.

Gerek kullanıcı ara yüzlerin tasarımında geliştirdiği WEB-GUI teknolojileri, gerek paralel ISO kodları döndüren ve onları dahili PLC'si ile haberleştirebilen ileri hareket programlama dili, gerekse özel CAM ara yüzleri ile makine imalatçılarına sürat ve rekabet gücü sağlıyor, kendi kompetanslarının oluşmasının önünü açıyor.

http://www.bilko-automation.com/tr-TR/AnaSayfa