Günümüzde sadece büyük şirketler değil, KOBİ’ler de Endüstri 4.0 ile ilgili yatırımlar yapıyor. Geçen yıl bağımsız bir etkinlik olarak ilk kez gerçekleştirilen ve katılımcı, panelist ve ziyaretçi dahil her kesimden tam not alan Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi; somut, başarılı yurt içi ve yurt dışı uygulama örneklerini sektör sektör ele alarak, büyük küçük tüm firmalara rehber olmak amacıyla bu yıl ikinci kez “Dijital Dönüşüm, Akıllı Fabrika, Yapay Zeka ve Otonomizasyon” odağında 1-2-3- Ekim’de WOW Kongre Merkezi’nde ziyaretçileriyle buluşuyor.

Zirve’de firma yöneticileri ve üreticiler; “Sektörümde, hangi markalar, Endüstri 4.0 ile ilgili ne tür çözümler geliştiriyor, bu alanda yatırım yaparsam sonuçları ne olacak?’’ sorusuna yanıt buluyorken; çalışanlar ise; ‘’İşin ve üretimin geleceğini Endüstri 4.0 Zirvesi’nde uygulamalı olarak görmek için’’ etkinliğe akın edecek.

ST Endüstri Medya grup şirketlerinden olan ve sadece B2B odağında İstanbul, İzmir, Bursa, Yalova ve Kocaeli’de yayın yapan ST Endüstri Radyo; 3 gün boyunca canlı yayın yoluyla etkinlikte yaşananları an be an dinleyicilerine aktaracak. Elbette sosyal medya üzerinden de Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi’nde yaşananlar anlık olarak tüm dünyaya ulaştırılacak.

1-2-3 Ekim’de Zirve’de tüm ziyaretçilere dağıtımı yapılacak olan aylık yayınımız ST Endüstri 4.0 Uygulamaları Dergisi’nin Zirve Özel sayısında, katılımcılardan etkinlikte odaklanacakları konularla ilgili aldığımız bilgi ve görüşlere yer verdik.

Yine “Akıllı Fabrika” bölümünde, birbirinden değerli markaların yakın dönemde Endüstri 4.0 odağında yaptıkları yatırımları ve elde ettikleri kazanımları incelemelerinize sunduk. Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi ile eş zamanlı olarak WOW Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan;

Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi’nde buluşmak dileğiyle...