Çatı ve cephe kaplama kapsamında bakır, titanyum, çinko, boyalı galvaniz saç, boyalı alüminyum gibi ürünleriyle müşterilerine hizmet veren Esmol, kısa zamanda başarılı olan isimler arasında. Bunda iş disiplininin yanı sıra çatı ve cephe kaplamalarında geniş ürün seçeneklerinin ve de hızlı teslimat süreçlerinin rolü büyük. Yeniliğe önem veren marka, ürün gamını da her geçen gün geliştirerek müşteri memnuniyetini artırıyor. 

ODAĞINDA MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VAR

Kuruluşlarının dördüncü yılına yaklaşırken orta vadeli planlarının büyük kısmını gerçekleştirdiklerini ve uzun vadeli planlarına doğru ilerlediklerini belirten Esmol Genel Müdürü Erdem Akbayrak müşteri ilişkileri, ürün ve hizmet fayda oranı olarak bunu olumlu yönde hissettiklerini açıkladı. Yeni ürün çalışmalarının devam ederken makineleşme alanında birkaç gereksinimleri olduğunu, bu ihtiyaçlarını uzun vadeli planları içinde gerçekleştirmeyi ümit ettiklerini açıkladı.  

Mastermax Buhar kontrol örtüleri ürün grupları ile 180’e yakın müşteriye hizmet verdiklerini dile getiren Akbayrak, buna bağlı olarak 130 ve 170 gr ürün çeşitliliği mevcut olduğunu, ara gramaj olan 150 gr Mastermax TOP’u müşterilerinin istifadesine sunduklarını ve de bu ürünle de ilgili de olumlu geri dönüşler aldıklarını açıkladı.