Kastamonu Entegre, 06 - 11 Kasım’da, mobilya sektörünün en önemli fuarlarından biri olan Furniture İstanbul 2018 Fuarı’nda, en yeni ürünleri Glossmax Pro ve Mattplus’ı görücüye çıkardı.

Türkiye mobilya sektörünün temsilcilerini aynı çatıda buluşturan Furniture İstanbul 2018 Fuarı, CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşti.

Kastamonu Entegre’nin ekstra parlak ve mat mamülleri Glossmax Pro ve Mattplus, etkileyici tasarımları ile göz doldurdu.

Yatak odası takımından, mutfak ve banyo dolabına, ray dolaptan, genç odası, ofis mobilyalarına kadar, tüm modüler ürünler için kullanıma uygun ürünler, Kastamonu Entegre'nin ürün grubunda yer aldı.

FUAR FARKLI DİSİPLİNLERİ BULUŞTURUYOR

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliğinde organize edilen  Furniture İstanbul 2018’de uluslararası tanınmış mimar ve tasarımcılarla buluşarak, mamüllerini tanıttıklarını kaydeden CEO Haluk Yıldız, “Sadece yurt içinde değil, dünya mobilya sektörüne, dekor ve tasarım çeşidi sunuyor, iş ortaklarımızın beklentilerini maksimum seviyede karşılayan, çarpıcı ve kaliteli, güvenilir, çevre dostu, yenilikçi ürünler üretiyoruz.

Farklı disiplinleri bir araya getirerek önemli bir platform oluşturan Furniture İstanbul 2018 Fuarı, tüm iş ortaklarını bir araya getirmesi, fikir alış verişi ve iş bağlantıları imkanıyla önemsiyoruz” şeklinde konuştu.