Farklı sektörlere yönelik gerçekleştirdiği fuarlarla birçok yatırımcıyı, yerli iş ortaklarıyla iş birliği yapmasına zemin hazırlayan Hyve Group, TÜYAP’ta gerçekleştireceği yılın ilk fuarı için tüm hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. 

01 – 04 Nisan 2021 tarihlerinde düzenlenecek 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un hazırlıklarını sürdüren Hyve Group, sektörün tüm bileşenlerini bir araya getirdiği gibi, güçlü küresel ağını inşaat sektörüne aktararak yeni iş, ortaklık ve satın alım fırsatlarına imkan tanıyor.  

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul sektörde bilgi alışverişini sağlama ve inovasyonu teşvik etmenin yanı sıra sektörün; kamu, özel sektör, akademik boyutları arasında etkileşim kurmayı sağlayarak, yeni fikirlerin tanıtımı için iş geliştirmeye yönelik etkinliklerle dolu, verimli bir platform sağlıyor.

DÖNÜŞÜME HAZIR OLAN İNŞAAT SEKTÖRÜ YAPI TECH GARAGE İLE YENİ BAŞTAN ŞEKİLLENİYOR!

Son yıllardaki gelişmeler ile büyük veriye dayalı çalışmalar, girişimci bakış açısını ve birçok sektördeki iş yapış şeklini kökten değiştirirken, inşaat sektörü de bu dönüşümden faydalanarak, yenilikçi çözümleri tüketicilerle buluşturmak adına çok büyük bir potansiyel barındırıyor. 

Girişimcilerin potansiyeli değerlendirmek adına çok önemli bir pozisyonu olduğunun altını çizen Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul Direktörü Banu Keskin, girişimcilerin, şirketler için büyük bir dönüşüm yaratacak çıktılar oluştursalar da sektörle bir araya daha sık gelmeleri gerektiğinin, fikir alışverişlerinin daha yoğun bir şekilde gerçekleşmesi gerektiğinin altını çiziyor. Bunun hem yatırımcı hem de girişimci için çok önemli bir ihtiyaç olduğunu söyleyen Keskin, Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul olarak, Değişim Mimarı İnovatif Yönetim Danışmanlığı Kurucusu Demet Demirer ile ortak geliştirdikleri proje kapsamında oluşturdukları YAPI TECH GARAGE alanında STARTUP’ları (tekno-girişimleri) inşaat sektörü ile buluşturduklarını vurguluyor. Yeni iş ortaklıklarına kapı araladıklarını belirten Keskin, yeni fikirlerin temellerini hep birlikte attıklarını kaydediyor. 

YAPI TECH GARAGE aracılıyla START-UP’ların, akıllı inşaat malzemelerinden, BIM’e, sanal gerçeklikten artırılmış gerçekliğe, yönetim araçlarından yapı mobil uygulamalarına, 3B üretimden robotik üretim ve nesnelerin interneti gibi konulara kadar birçok konuda tasarım aşamasından bina teslim aşamasına kadar mimarlara, mühendislere, proje yöneticilerine, üreticilere, yüklenicilere, geliştiricilere, pazarlamacılara ve kullanıcılara farklı olanaklar sunduğu teknolojileri bu alanda tanıtabileceğinin altı çiziliyor. 

YAPI TECH GARAGE’ın deneyim alanında girişimlerin sunumlarının ve ürün demolarının ilk elden deneyimlenebileceği belirtiliyor.

YENİ PLATFORM YAPI TECH GARAGE, START-UP’LARINI BEKLİYOR!

Start-up bakış açısının avantajına dikkat çekilerek ezber bozan çözümler sunduğunun böylelikle sektörlerin dinamiklerini değiştirdiği bu dönemde, inşaat ve gayrimenkul sektöründe cesur işler yapan girişimcilerin sektörle buluşturmaya hazırlanan Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un, sektöre özel teknolojik ve ölçeklendirilebilir ürün geliştiren girişimcilere çağrıda bulunduğunun altı çiziliyor. 

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, fuarda yer alarak sektörü değiştirmek isteyen tüm ilgili start-up’ların, [email protected] adresine tanıtım dosyalarını yollamaya davet ediyor.