BOYA SEKTÖRÜNÜN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI: PAİNTİSTANBUL & TURKCOAT FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI BOYA SEKTÖRÜNÜN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI: PAİNTİSTANBUL & TURKCOAT FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI


Warmhaus, ürün gamına yeni ve farklı kapasitede ürünler eklemeye devam ediyor. Warmhaus en son duvar tipi paslanmaz çelik eşanjörlü premix yoğuşmalı kazan Viwa serisinde bulunan 50 ve 65 kW kapasiteli kazan seçeneklerine Viwa S model adıyla 90, 100 ve 125 kW kapasiteli kazanları da ekledi. Warmhaus duvar tipi çelik eşanjörlü yoğuşmalı kazan serisi Viwa 50 ve 65 kW ve Viwa S 90, 100 ve 125 kW ısıtma gücü seçenekleri ile merkezi sistemler için verimli ve optimum çözüm üretiyor.
Yüzde yüz yerli sermaye ile üretilen Viwa S kazanlar kompakt boyutları ve hafif yapısı ile kolay montaj uygulaması sağlıyor. Kaskad sistem kurulumunda, dahili Kaskad Modülü ve Akıllı Fiş Sistemi sayesinde kolay ve hızlı kurulum sağlanırken, elektrik tesisatından da tasarruf elde ediliyor. Dahili Klape ile baca tesisatında harici klape ihtiyacı da ortadan kalktığından daha ekonomik bir kaskad sistem kurulabiliyor. Ayrıca hermetik kazan tasarımı ve eş merkezli baca bağlantısı sayesinde her kazan kendi eş merkezli baca setini kullanabiliyor. Çatı katlarında kurulacak kaskad sistemlerinde paslanmaz çelik bacaya ihtiyaç duymadan bağımsız hermetik kurulum yapılabiliyor. Montajda sağlanan tüm bu avantajlar kurulumdaki hata paylarını ortadan kaldırırken, zaman ve işçilik ücretinde de kayda değer bir tasarruf sağlıyor.

GÜÇLÜ, VERİMLİ VE UZUN ÖMÜRLÜ

Warmhaus Viwa S kazan serisinde kullanılan güçlü paslanmaz çelik eşanjörler daha fazla yoğuşma sağlarken, yüksek verim ve uzun ömürlü bir kullanım imkanı sunuyor. 
Kontrol paneline ihtiyaç duymadan 14 kazana kadar basit ve hızlı kaskad kurulumu olanağı ile cihaz kapasitelerine göre 1260 kW’dan 1750 kW’a kadar merkezi ısıtma gücüne ulaşılabiliyor.

BÜYÜK PROJELERİN TERCİHİ OLDU

Duvar tipi paslanmaz çelik eşanjörlü yoğuşmalı Viwa S kazan serisi ısıtma gücü seçenekleri ile merkezi sistemler için verimli çözümler sunuyor. Yüksek kapasiteye sahip, düşük yakıt tüketimi ile tasarruflu Viwa S serisi, bu özellikleri ile konut projeleri, üniversite, okul, tesis, yurt, lojman ve otel gibi büyük projeler tarafından tercih ediliyor.