İSTANBUL (AA) – Sektörün yenilikçi markası Seramiksan, 2019 koleksiyonu için bugün kapılarını UNICERA İstanbul Seramik, Mutfak, Banyo Fuarı’nda açtı.
"İyi Tasarım Herkesin Hakkı" temasıyla çalışmalarına imza atan Seramiksan, inovatif ve dizaynı öne çıkaran 2019 koleksiyonunu UNICERA ziyaretçileriyle buluşturdu. İstanbul, CNR Expo’da Seramiksan 001 salonunda, 9 Şubat 2019 tarihine kadar sürecek olan sergi koleksiyonunu görücüye çıktı.
Seramiksan tarafından yüzde yüz özgün üretilen Fishbone koleksiyonu, eş zamanlı UNICERA’da ilk kez sektör profesyonelleri ile ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Sıradışı formu ile dikkat çeken koleksiyon, mermer, ahşap, andezit, patchwork görünümlerinin bir araya geldiği, Classic Wood, Nordik, Loft, Cement-Art, Soho, Matrix, Nova, Illusion ve Ladin olarak 9 farklı seriden oluşmakta.

ÖZEL KOLEKSİYON

Koleksiyonla, 19. Yüzyılın gösterişli konseptini yaşam alanlarına taşımak isteyenler için hazırladığı "Victorian Serisi", nostaljiyle modernizmi harmanlayarak, Victorya tarzını öne çıkarıyor. 
İtalya’nın ünlü mermeri Calacatta ‘dan ilham alınarak tasarlasnan ve 12x24,5 cm yeni ebatlarıyla İtalya’nın ünlü Calacatta mermerinden ilham alınarak tasarlanan, ve "Silver Calacatta" ile son dönem dekorasyon trendlerini tüketiciyle buluşturuyor.
El değmeden vitrifiye üretebilen Seramiksan, mat ve parlak renklerden oluşan tezgahüstü lavabo serisi Aura ile çevre dostu ve yeni nesil vitrifiye ürünlerinin de yer aldığı vitrifiye koleksiyonunu UNICERA’da ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.