Ar-Ge çalışmalarıyla havuz sektörüne yeni bir soluk getiren Hidron Havuz Otomasyon Sistemleri, HİDRON Akıllı Tam Otomatik Otomasyon Sistemi ile yalnızca yurt içinde değil yurt dışında da tercih edilmeye devam ediyor. 

Yüzme ve süs havuzlarının tüm ünitelerinin, otomatik olarak uzaktan takip ve kontrolünü sağlayan, proje bazında özel çözümler içeren havuz otomasyon sistemini geliştirerek isminden söz ettiren marka, 20 yıllık incelemeli patentini 2018 yılında aldığı bu sistemle dünyada bir ilke imza atmıştı. Kısa zamanda bu başarısı yurt dışında da yankı bulan firma, Türkmesitan’da önemli bir projenin tercihi oldu. Geliştirdiği sistemle mevcutta manuel olarak çalıştırılan havuz mekanik ve elektronik bileşenlerini merkezileştirerek, internet üzerinden izlenebilir ve kontrol edilebilir duruma getiren firma, havuzları otomatik olarak sürekli kontrol altına alıp, su kalitesini her zaman en üst seviyede tuttu.

AKILLI TAM OTOMATİK OTOMASYON SİSTEMİ İLE YÜKSEK VERİMLİLİK

Hidron Havuz Otomasyon Sistemleri, Türkmenistan devlet başkanlığı oteli olan Serdar Otel’in üç havuzuna HİDRON Akıllı Tam Otomatik Otomasyon Sistemi ile çözüm sundu. Bu projede yaptıkları çalışma hakkında bilgi veren Genel Müdür Muhammed Bostan, HİDRON öncesi ilk yapıldığında projenin bu havuzlarında yalnızca pompanın çalışıp çalışmadığını belirten çok kısıtlı bir sistemin bulunduğunu açıkladı. HİDRON olarak havuzda tadilat yapılırken otomasyon sisteminde revizyon yaptıklarını belirten Bostan, otelde yarı olimpik havuz, kapalı havuz ve çocuk havuzuna tam otomatik havuz otomasyon sistemini kurduklarını açıkladı. Üç havuzunda makine dairelerinin aynı yerde olduğundan, tek bir otomasyon panosu üzerinden, tüm havuzları tek ekranda göstererek havuzun uzaktan kontrol edilmesini sağladıklarını belirten Bostan, böylelikle otel işletmesine verimlilik sağladıklarını açıkladı. Otomatik olarak sürekli kontrol altında olan havuzların su kalitesini her zaman en üst seviyede tuttuğunu vurgulayan Bostan, bunun kullanıcıya konfor, güvenlik ve verimlilik avantajı sunduğunun altını çizdi.