Sektörde 30 yılı aşkın tecrübesi ile faaliyet gösteren TLC Klima, 14 -16 Aralık 2018 tarihlerinde firmanın doğuş yeri olan Mersin’de gerçekleştirdiği toplantıda çalışanları ve iş ortakları ile buluştu. “Büyük Düşünenlerle Büyüyeceğiz” sloganıyla gerçekleşen buluşmada TLC Klima Yönetim Kurulu Başkanı Akın Telci ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yönetici Ortak Sema Tunar 2018 senesini değerlendirdi.

İŞ ORTAKLARINA PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Birçok konunun ele alındığı toplantıda firma, iş ortakları ile gelecek yıl stratejilerini paylaştı. Pazarlama Müdürü Filiz Doğan, Bireysel ve Ticari Klimalar Satış Müdürü Hakan Dizlek ve VRF & Isı Pompası Sistemleri Satış Müdürü Cahit Pektaş’ın da söz aldığı toplantıda, 2018’in en başarılı ve atılım yapan iş ortaklarına plaket takdim edildi. Program iş ortaklarına yapılan ödül sunumun ardından sona erdi.

TLC Klima - GREE personeli ve iş ortakları, Tarsus’tan başlayan kültürel gezi ile Eski Tarsus Sokakları-Evleri, Hz. Danyal Mezarı, Aziz Pavlus Kilisesi, Mersin’de Kanlıdivane, Elaiussa - Sebaste Antik Kenti, Cennet-Cehennem obruklarını gezerek bölgenin tarihi yapıları hakkında bilgilendi.