Tüm dijital ve geleneksel kanallarda kolay uygulanabilir bir şekilde yer almak üzere tasarlanan yeni marka kimliği, gün doğumunun enerji ve iyimserlik atmosferini yansıtıyor. Sıcak renk paleti, tipografi ve logo; hareketlilik, pozitiflik ve hızı sembolize ediyor. Bu durum belli bir güçlendirme, özerklik ve ayrıcalıklı teknoloji üstünlüğünün ruhunu temsil etmek için ideal bir ortam yaratıyor. TKE markası, şirketin akıllı ve gelişmiş mobilite çözümleriyle insanların hayatını değiştirmeye olan bağlılığını yansıtıyor.

 “LİDERLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRMEK İÇİN HARİKA BİR FIRSAT OLACAK”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan TK Elevator CEO’su Peter Walker, “TKE markası ile bağımsız şirketimiz güçlü bir şekilde büyüyebilecek. Bu değişim, sektördeki konumumuzu ve yeni nesil mobilite hizmetlerindeki teknoloji liderliğimizi güçlendirmek için harika bir fırsat olacak. Kısa süre önce bulut tabanlı dijital platformumuz MAX’ın tüm yeni asansör ve yürüyen merdivenlere dahil edilmesiyle ürün ve hizmetlerimizin dijitalleşmesinde önemli bir adım attık. Bu adımımız kentsel mobilite çözümlerine yeni bir kalite standardı getirdi. Diğer taraftan TKE markası yıllardır edindiğimiz tecrübe, mühendislik bilgisini ve başarılarımızı pekiştirmemizi de sağlayacak” diye konuştu. 

“İNSAN ODAKLI HİZMET MARKASI OLMA HEDEFİMİZİ VURGULUYOR”

TK Elevator’ın, geçtiğimiz yıl küresel ayak izini genişleterek, başarılı bir şekilde servis hizmetlerini çeşitlendirdiğini ve ölçeklendirdiğini belirten Peter Walker: “Yeni marka kimliğimiz, başarılarımızın güçlü mirasını daha da iyi yansıtıyor. Aynı zamanda sektörün lideri ve dijital çözümler konusunda öncü, insan odaklı hizmet markası olma hedefimizi de vurguluyor” dedi.
TK Elevator, dünya çapındaki faaliyetleriyle ve 50 bini aşkın çalışanıyla 2019/2020 mali yılında 8 milyar Euro satış gerçekleştiren thyssenkrupp Elevator’ın başarılı mirasının üzerine yenilerini ekleyecek. TK Elevator’ın en önemli faaliyet alanı, dünya çapında 24 bin teknisyeninin de desteğiyle, yaklaşık 1,4 milyon asansör ve yürüyen merdiven ünitesinin servis hizmeti olmaya devam edecek.