Ticari hayatına 1988 yılında başlayan Ümit İnşaat, bugün Barkim Yapı Kimyasalları marka ismiyle hedef kitlesine geniş bir alanda çözüm sunuyor. İstanbul Tuzla’da yer alan tesislerinde üretimini yaptığı kaliteli yapı malzemeleriyle öne çıkan marka, birçok prestijli projenin çözüm ortağı. 

Karo yapıştırıcıları, derz dolguları, izolasyon malzemeleri, tamir harçları, hazır harçlar, yüzey sertleştiriciler, astar ve katkı malzemeleri ürün gamında yer alan Barkim Yapı Kimyasalları, hem ürün hem de hizmet kalitesi ile isminden söz ettiriyor. Pozitif su yalıtımında kullanılan, beton veya sıva üzerine uygulanan çift bileşenli bir su yalıtımı olan Barkiteks Yarı Elastik Su Yalıtım Malzemesi ise firmanın öne çıkan ürünleri arasında yer alıyor. 

Beton ve sıva içerisine bir miktar nüfus eden, yüzeyde yarı esnek bir film tabakası oluşturma özelliği ile geniş kullanım olanağı sağlayan Barkiteks Yarı Elastik Su Yalıtım Malzemesi; su yalıtımının önemli olduğu sehim yapma ihtimali olan zeminlerde, teras çatılarda, yüzme havuzlarında, ıslak hacimlerde, su depolarında ve bodrum perde duvarlarında uygulanarak suya geçit vermiyor. 

YÜKSEK PERFORMANS

Beton içerisine nüfus ederken yüzeyde esnek bir tabaka oluşturan Barkiteks Yarı Elastik Su Yalıtım Malzemesi, pratik ve hızlı uygulanabilme özelliğiyle de zamandan tasarruf sağlıyor. Don gibi sert hava koşullarına karşı mukavemeti yüksek olan ürün, yapının nefes almasına izin veriyor.