Bioart Biyolojik Tasarımlar, yurt içinin yanı sıra yurt dışında da biyolojik gölet uygulamalarındaki başarısı ile ismini duyurmaya devam ediyor. Bugüne kadar birçok kamusal alanlarda ve özel yapı projelerinde önemli çalışmalara imza atan marka, Avrasya Proje Yarışması’nda aldığı ödülle başarısını pekiştirdi. 

Bioart Biyolojik Tasarımlar; Özbekistan'ın başkenti Taşkent’te 14-18 Kasım tarihleri arasında dokuzuncusu düzenlenen Avrasya Proje Yarışması’nda Tashkentcity Centralpark Park Özel Ödülüne layık görüldü. 
Törende Taşkent Şehir Merkezi Parkı projesi ise Kazak Lider Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Akademisi, Türk Dünyasının Mühendis ve Mimarlar Birliği, Türk Kültürünün Uluslararası Organizasyonu ve Türk konseyi Türk Üniversiteler Birliği kapsamında Avrasya Şehir Planlama Özel Ödülü'ne layık görüldü. 

Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Üniversitesi, Semerkand Devlet Mimarlık Enstitüsü ve İnşaat Mühendisliği ile Buhara Mühendisliği Teknoloji Enstitüsü’nün ev sahipliği yaptığı Dokuzuncu Uluslararası Mimarlık Mühendisliği ve Avrasya Tasarım Projeleri Festivali’nde Tashkentcity Centralpark Park Özel Ödülü, Bioart Biyolojik Tasarımlar Genel Koordinatörü Erdal Yeşil'e takdim edildi.  

“SÜRDÜRÜLEBİLİR SU VE DOĞA İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Törende konuşma yapan Yeşil, “Taşkent Valisi Cihangir Artıkhocayev'den, Taşkent City lot 8’de yapmış olduğumuz biyolojik göletler ilgili güzel methiyeler duymak çok güzel bir duygu... Bioart ailesi olarak çok teşekkür ederiz. Sürdürülebilir su ve doğa için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.