Sektörde yenilikçi ve yüksek kaliteli alüminyum ekstrüzyon ve kompozit panel ürünleri kullanıcılarına sunmayı ilke edinmiş olan Sistem Alüminyum, dünya çapında markaların en önemli buluşma noktası BAU - Münih “Mimari Malzemeleri ve Sistemleri” fuarında yerini aldı.
15-19 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen BAU - Münih “Mimari Malzemeleri ve Sistemleri” fuarına standıyla katılan marka, burada cephe sistemleri, cotta ürünleri sürgülü kapı pencere sistemleri ve A2 nitelikli yanmaz kompozit panel segmentlerindeki yeni ürünlerini, ziyaretçilerine tanıttı.

KALİTE İLE GELEN BAŞARI

Sistem Alüminyum A.Ş.'nin artan başarısının altında sürekli gelişime verdiği değer yatıyor.  Yenilikleri takip eden ve teknolojiye ve ekip uzmanlığına yatırım yaparak sürekli gelişimi amaçlayan Sistem, Ar-Ge ve Ür-Ge faaliyetlerini son yıllarda ekipman ve personel yatırımlarıyla genişlettiği Ar-Ge Merkezi ile sürdürüyor. İnşaat ve birçok sektörün endüstriyel alüminyum profil taleplerine cevap veren üretici kimliğinin yanı sıra Sistem Alüminyum; üretim alanındaki bilgi birikimini, tasarım ve Ür-Ge çalışmalarıyla zenginleştirerek yüksek kalitedeki ürünlerini kendi markalarıyla da pazara sunuyor. ALUTECH Sistem Series (Cephe, kapı ve pencere sistemleri) ve ALUTECHBOND (alüminyum kompozit panel) markaları altında Sistem'in inşaat sektörüne yönelik geniş bir ürün yelpazesi var.