Cam ve kimyasallar sektörlerinin global oyuncusu Şişecam, hazine alanında kazandığı prestijli ödüllere bir yenisini ekledi. Bir sanayi şirketi olarak ana faaliyet alanı olan üretimin yanısıra, finans alanındaki güncel teknolojileri ve trendlerdeki değişimi de yakından takip eden şirket, başarılı bir şekilde tamamladığı dönüşüm projeleriyle, bu alanda da öncü olmaya devam ediyor. Şişecam, bu alandaki gücünün son teyidini ABD’de 26 yıldır düzenlenen ve hazine dünyasının en prestijli ödül platformu olarak kabul edilen Alexander Hamilton Ödülleri’nden aldı. Geçtiğimiz aylarda Alexander Hamilton ‘Treasury TransformationHazine Dönüşümü’ kategorisinde adını 2022 finalistleri arasına yazdırarak büyük bir başarıya imza atan Şişecam, bu başarıyı bir adım daha ileriye taşıdı ve binlerce rakip projeyi geride bırakarak gümüş ödülün sahibi oldu.

DÜNYANIN ÖNDE GELEN ŞİRKETLERİNİN PROJELERİYLE YARIŞTI

2022 yılında, tarihinin en yüksek başvuru sayısına ulaşan Alexander Hamilton Ödül Platformu’nda çekişmenin en yoğun olduğu kategori Hazine Dönüşümü kategorisi oldu. Şişecam, bu kategoride hayata geçirdiği dönüşüm projesi ile dünyanın önde gelen şirketlerinin projeleriyle yarıştı.Bugün 4 kıtada, 14 ülkede üretim, 150 ülkede satış ağı bulunan Şişecam, mevcut operasyonlarına katkı sağlayabilecek teknolojileri, iş süreçlerine başarılı bir şekilde entegre etmeye kesintisiz devam ediyor. Global hazine operasyonlarını merkezileştirerek birbirine entegre çalışan sistemlerle, tek bir arayüzden takip edilebilecek şekilde dijitalleştiren Şişecam, bugüne kadar bu alanda fark yaratan bir çok projeyi hayata geçirdi.

İKLİMLENDİRME SEKTÖRÜNDE KROMAŞ: "YÜZEY İŞLEMDE LİDER MARKA" İKLİMLENDİRME SEKTÖRÜNDE KROMAŞ: "YÜZEY İŞLEMDE LİDER MARKA"

EN İYİ SİBER GÜVENLİK ÇÖZÜMÜ DALINDA DA ÖDÜL ALDI

Küresel salgın sebebiyle siber saldırıların arttığı 2021 yılında, yüksek güvenlikli ve manuel müdahaleye kapalı bir ödeme yönetimi uygulayarak yapay zekâ destekli sahtecilik (fraud) kontrol mekanizmasını devreye alan Şişecam, bu ödeme yönetimiyle de İngiltere merkezli Treasury Today’in Adam Smith Ödülleri’nde Best Cyber-Security Solution (En İyi Siber Güvenlik Çözümü) dalında da ödüle layık görülmüştü.