Modern çizgisiyle mutfak dekorasyonuna yenilik katan Silverline, CS5429 ocak, 3 gazlı ve 1 wok ocak gözü ile maksimum kullanım rahatlığı sunuyor. Mutfakta yemek yaparken geçirilen zamanı verimli ve kaliteli bir deneyime dönüştürmek isteyen Silverline, CS5429 ocak ile kısa sürede birden fazla yemek pişirmeyi mümkün kılıyor. 3 gazlı ve 1 wok ocak gözü bulunan CS5429 ocak, her yemeği kolayca pişirme imkanı sunuyor.

SİYAH, BEYAZ VE GRİ SEÇENEKLER

Wok ocak gözü ise çift ateş halkası sayesinde eşit derecede ısı dağıtımı yaparak yiyeceklerin eşit miktarda ve sağlıklı bir şekilde pişmesini sağlıyor. Aynı zamanda ocağın üzerinde yer alan tava ve tencerelerin gerekli alanlarını ısıtarak, hem enerji tasarrufu sağlıyor hem de yemeğin pişirme kalitesini artırıyor. Siyah, beyaz ve gri renk seçenekleriyle her mutfak dekorasyonuna uyum sağlayan ocak, yenilikçi ve modern çizgisiyle trendleri baştan yaratıyor.


 

DOSİDER YÖNETİM KURULU ANKARA'DA ISITMA SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİNİ GÖRÜŞTÜ DOSİDER YÖNETİM KURULU ANKARA'DA ISITMA SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİNİ GÖRÜŞTÜ