İSTANBUL (AA) - Seramiksan'ın yenilikçi ve modern tasarım düşüncesiyle geliştirdiği yeni renkli lavabo koleksiyonu "Aura", farklı çizgileri ve ince tasarımıyla banyolara tasarım özgürlüğü veriyor.

Seramiksan tarafından yapılan açıklamaya göre, son senelerde oldukça popüler olan renkli lavabo ve klozetlerin ortaya çıkmasıyla birlikte banyolarda hijyenden sonra dekorasyon da ön plana geliyor.

Yaşam tarzının aksettirildiği, konforlu ve keyifli yaşam alanı olarak geliştirilen günümüz banyoları, sınırsız hayal gücü ile farlı mekanlar haline dönüyor.

Yenilikçi ve modern tasarım anlayışıyla Seramiksan tarafından geliştirilen renkli lavabo koleksiyonu "Aura", sıra dışı çizgileri ve ince tasarımıyla banyolara tasarım özgürlüğü veriyor.

Seramiksan'ın  yeni "Aura Koleksiyonu" içerisinde yer alan Dies, Alto ve Lucida tezgah üstü lavabo serileri, benzersiz formu ve beyaz, antrasit, siyah, kahve, turuncu, kırmızı ve yeşilden meydana gelen 7 farklı renk alternatifiyle hayal edilen özgün ve sıra dışı banyoları meydana getiriyor.