Geokent, uzun yıllara dayanan tecrübesi ile özgün çözümlere imza atmaya devam ediyor. Firma beton eleman çözümleri, oturma grupları, beton ve ahşap bank çözümleri ile kentlerin peyzaj alanlarında havasını değiştiriyor. Oturma grupları, beton ve ahşap banklar üretiminin yanı sıra ürün gamında yer alan çiçeklik, barbekü, çeşme, modüler duvarları ile bütünleyici bir tasarım sunuyor. 

Geokent’in şehir mobilyalarında öne çıkan en önemli ürünü; Lale Koltuk ve Çiğdem Aydınlatma. Tasarım çizgisi ile alışılmışın dışında bir seçenek sunan marka, Lale Koltuk ürünü ile fonksiyonu estetik ile buluşturuyor. Lale Koltuk ürünün patenti kendisine ait olan Geokent, lale formundaki ürün kendi ekseninde 360 dönebiliyor. Oturmak için açıldığında sonrasında kendiliğinden otomatik olarak kapanarak tekrar lale formuna geri dönen ürün modern bir tasarım çizgisine sahip.

ÇEVRECİ ÜRÜN 

Geokent’in bir diğer önemli ürünü olan Çiğdem Aydınlatma ise güneş enerjisi ile çalışması nedeniyle aynı zamanda çevreci bir ürün. Çiğdem Çiçeğinin formundan ve renklerinden esinlenen bir aydınlatma direği olan ürün ile markanın diğer ürünleri olan lale koltuk ve park girişleri için çiğdem tabela ürünleri tamamlayıcı bir konsept oluşturulmak istenilmiş. Geokent geniş ürün gamı ile belediyelerin ve özel projelerin en önemli partnerleri arasında yer alıyor.