106 yatak kapasiteli olarak planlanan ve inşa edilen Sakarya Pandemi Hastanesi’nin dönemsel bir hastane değil; salgın, deprem ve afet dışında da hizmet vermeye devam eden kalıcı bir hastane olması ile Sakarya’nın nitelikli hasta yatağı ve yoğun bakım yatak sayısının artması, bununla birlikte sağlıkta hizmet kalitesinin yükselmesi hedefleniyor. 
Gerektiğinde 150 yatak kapasitesine çıkabilecek olan hastane, bütünüyle yoğun bakım ünitesine de çevrilebilecek. Özellikle yoğun bakım hastaları için önemli bir imkân sağlayacak Sakarya Pandemi Hastanesi, ileri düzey ameliyatların, girişimsel müdahalelerin yapılabileceği donanımda olacak.

CİHAZLARINDA ENERJİ VERİMLİLİĞİNİNİN SINIRLARINI ZORLUYOR

Sakarya Pandemi Hastanesi projesi kapsamında ALDAĞ; 5.450- 25.160 m³/h debi aralığında Sulu Isı Geri Kazanımlı Klima Santralleri, 4.000- 29.579 m³/h debi aralığında Sulu Isı Geri Kazanımlı Buharlı Nemlendiricili Hijyenik Klima santralleri, 3.500- 14.000 m³/h debi aralığında Plug Fanlı Havalandırma Santralleri ve 3.000-12.00 m³/h debi aralığında Plug Fanlı Hücreli Aspiratörler üretecek. Aldağ A.Ş. yine bu projede, Türkiye Partneri olduğu CIAT’ın 4 borulu Gizli Tavan Tipi Fancoillerini de tedarik edecek.
Aldağ A.Ş.’nin modern donanıma sahip Manisa Akhisar tesisinde üretilecek cihazlar, şirketin tescilli Ar-Ge Merkezi’nin son dönem geliştirdiği yeniliklerle donatılacak. Cihazlarında enerji verimliliği sınırlarını zorlayan Aldağ A.Ş., sürdürülebilir iklimlendirme çözümleriyle titiz projelerin çözüm ortağı olmaya devam edecek.

YERYÜZÜNDEKİ HASTALIKLAR SU İLE İLİŞKİLİ YERYÜZÜNDEKİ HASTALIKLAR SU İLE İLİŞKİLİ