İleri teknolojisiyle Belçika orijinli, Kapı ve Cephe Sistemleri markası Reynaers, Masterline Serisi ile cephe kavramında sınırları değiştirdi.  Masterline Serisi dört farklı tasarımı ile cepheleri özgünleştirme sloganı ile hareket ediyor.

Belçika merkezli alüminyum markası Reynaers, cephe yapımında ürettiği mühendislik çözümleri ile yapıların değerini yükseltiyor.

Masterline, dış cephe için dört ayrı tasarımla çözüm getirirken, iç cephede de kullanılabiliyor.

Masterline Serisi, Pasif Ev sertifikasıyla, doğal kaynakları ve ekosistemi koruyarak, inşaat endüstrisi açısından önemini giderek artırıyor.

YALITIMDA HAVA SIZDIRMAZLIK DÜZEYİ NEDİR? 

Masterline 8 tasarımıyla panel kapısı ve Masterline 10 pencereleri ile ileri teknolojide yalıtım imkanı sunuyor.


Suyun dışında, hava ve rüzgar geçirimsizlik özelliğine sahip sistem, enerji tasarrufu sağlarken, ekosisteme uygun bir performans gösteriyor.

Markanın ileri teknolojiyle yalıtım imkanı sunan panel kapılarıyla, tek ve çift balkon kapıları, çözüm arayışında kolaylık getiriyor.

MASTERLİNE İLE GÜVENLİK ...

 
Her türlü detayın en ince şekilde düşünülüp tasarlandığı Masterline, güvenlik açısından da öne çıkıyor. Seri, özel kilit sistemi ile yapının kendisini ve içindekileri koruyor.

Bütün bu performansların yanı sıra, serinin dar ve güçlü profilleri ile havalandırma imkanı sağlanırken, gün ışığından yararlanma imkanı da sunuyor.