Sektörünün başarılı ismi olan Reis Makina, kaliteli ürün ve hizmetlerinin yanı sıra  eğitim çalışmalarıyla da bayilerinin yanında olmaya devam ediyor. Eğitime önem veren firma, 9 Kasım Cumartesi tarihinde yeni bir programla bayileriyle bir araya geldi. Reis Akademi Eğitim Programları kapsamında Knipex Eğtim Programı, İstanbul ve çevre illerdeki bayilerinin yoğun katılımıyla Reis Makina Eğitim Salonu’nda gerçekleşti. Knipex İhracat Müdürü Aldo Bongers’in de yer aldığı programa, Reis Makina ve Knipex Firması’nın tanıtım videolarının gösterimi yapılarak başlanıldı. Knipex El Aletleri Marka yöneticisi Serdinç Ergen’in hazırlamış olduğu ürünlere ait eğitim dokümanları dağıtılarak programın içeriği ile ilgili bilgiler verildi.

DOĞRU ÜRÜNLERİN ÖNERİLMESİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLARA DEĞİNİLDİ

Knipex ürünlerinin uygulamalı eğitimlerine yer verilen programda, son kullanıcılardan gelen taleplere göre doğru ürünlerin önerilmesi için dikkat edilmesi gereken hususlar üzerinde duruldu. 
Reis Makina, eğitime iştirak eden bayilerine “Katılım Belgeleri” verilmesi ardından çekilen hatıra fotoğrafı sonrası misafirler hediyelerini takdim etti.