Kış aylarının kasvetli havasından kurtulan yaşam alanları güneşli havalara adapte oluyor. Yaşam alanlarında yapacağınız ufak değişiklikler yaz enerjisini hayatımızın merkezine taşıyor. Özellikle banyolara yapılan doğal hayatı çağrıştıran detaylar, etkileyici bir fark yaratıyor. 

HEM KULLANIM KOLAYLIĞI HEM DE ŞIKLIK BİR ARADA

Banyo, her zaman evimizin en önemli alanlarından biri. Sadece temizlenmeyi sembolize eden bir bölüm olmanın ötesinde uzun bakımların yapıldığı, ferahlık ve arınmanın gündemimizde olduğu en çok vakit geçirdiğimiz yerlerden.  Bu yüzden yaşam alanlarımızın diğer kısımları kadar bize iyi hissettiren bir banyomuzun olması en kilit noktalardan. Elbette yazın gelmesiyle birlikte bu alanda da değişime gitme ihtiyacı duyuyoruz. Günsan, doğal çizgilere imkan tanıyan yeni banyonuz için hem kullanım kolaylığı hem de şıklığı bir arada sunuyor.

BOYA SEKTÖRÜNÜN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI: PAİNTİSTANBUL & TURKCOAT FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI BOYA SEKTÖRÜNÜN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI: PAİNTİSTANBUL & TURKCOAT FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

FARKLI TASARIMLARA UYUM SAĞLAYAN DOĞAL TONLAR

Doğal renk tonları ve materyaller yaz aylarında banyolara ferahlık katıyor. Yaz dekorasyonu için ilham veren Günsan, Radius Elements serisinde yer alan çerçeve tasarımıyla, farklı dokularla farklı tasarımlara uyum sağlayabilecek doğal tonlar sunuyor. Doğal taş, doğal ahşap, metal, plexi gibi farklı renk ve desenleriyle her zevke hitap ediyor.