Sektörde sürdürülebilir işler yapmayı neye bağlıyorsunuz?

Öncelikle yaşanılacak mekanlar sunmak amacıyla inşa ettiğimiz her yapıda kendimizin yaşamak istediği mekanlar hayal ediyoruz.  Firma olarak güçlü bir finansal yapıya sahibiz ve inşasını tamamladığımız tüm projelerde rahatlık, konfor ve güveni ön plana çıkarıyoruz. Verimli ve disiplinli çalışmaktan ödün vermeden işimize ve çalışmalarımıza yoğunlaşıyoruz. Başarımızın bununla birlikte,  tecrübeli, yetenekli ve teknik kadromuza bağlı olduğunu düşüyorum.

İnşaat sektörüne yönelik hedeflerinizi öğrenebilir miyiz?    

İnşaat sektöründe çalışmalarımıza devam etmek ve özellikle İstanbul’da kaliteden taviz vermeden güvenli projeler üretmek ilk hedefimiz. Burada birkaç yıl içinde bir dizi proje gerçekleştirmek istiyoruz. 

Türkiye’nin deprem ülkesi olduğunu düşünürsek sektörde nasıl bir yol izlenmeli sizce?

“Deprem değil yapı öldürür” mottosunu aklımızdan çıkarmadan sektörel ve firma olarak birincil sorumluluğumuz; bilimin öncülüğünde yapı kalitesini projeden, yapı üretimi ve kontrollerine kadar en üst düzeyde tutarak, depreme dayanaklı yapılar üretmek. İkinci olarak ise mevcut çürük yapı stoklarının kentsel dönüşümünde üzerimize düşeni yaparak, buralarda yaşayan insanlara bir an önce güvenli ve kaliteli mekanlar kazandırmaktır.

Peyzaj sektöründeki gelişmeleri nasıl değerlendiriyorsunuz? Projeleriniz için peyzaj çalışmalarının önemi nedir?

Yaşama değer katan mekanlar üretebilmek hedefindeki firmamız, peyzajı her projesinin değişmez bir öğesi olarak görmektedir. Projelerimizde yeşil alan ve rekreasyon alanlarının maksimumda tutulduğu, estetik ve uzun ömürlü bir peyzaj kullanımını hedeflemekteyiz. Bu anlamda peyzaj sektörünün özellikle son yıllardaki gelişimi ve tecrübesini tüm projelerimizde kullanmaya çalışmaktayız.