Otomatik iskele sistemleriyle inşaat sektörüne hizmet veren Carrier Lift, dış cephede iş yapım hızını artırıyor. 2016 yılında sahip olduğu tecrübe ve üretim deneyimiyle birlikte yapıların dış cephe uygulamalarında daha pratik, güvenli ve ekonomik kullanım sağlamak için otomatik iskele sistemleri sektöründe faaliyet göstermek üzere kurulan marka, CR1250 TEK MAST ve CR2500 ÇİFT MAST olmak üzere iki ayrı otomatik iskele sistemleriyle hizmet veriyor.

Ankara’da 4 bin metrekareden oluşan fabrikasında son sistem teknoloji ile tüm standartlara uygun normlar dahilinde üretim yapan Carrier Lift markası, yıllık üretim miktarı yaklaşık (10mt *50mt ebatta) 200 adet otomatik iskele.
CR1250 TEK MAST ve CR2500 ÇİFT MAST olmak üzere iki ayrı otomatik iskele sistemleriyle hizmet veren firma, yurt içinde satış ve kiralama hizmetlerine ilave olarak farklı bölgelerdeki yetkili servis ağını servis, bakım, montaj ve de montaj hizmetleri ile kesintisiz kullanım prensibiyle iş ortaklarına sunuyor.

HER FORMA VE YAPIYA UYGUN ÇÖZÜMLER

Kullanım alanı ve taşıma kapasitesi daha fazla olan CR 2500 ÇİFT MAST otomatik iskele sistemi, yapıların yerleşim ve vaziyet planı, kullanılacak sistemin belirlenmesinde önemli bir rol oynuyor. Her forma ve yapıya uygun çözümler sunan Carrier Lift Asansör; Baysaş İnşaat/Tuna Cephe/16 adet ünite, Yedi Mavi projesi /Adil Alüminyum /24 adet ünite, And Pastel projesi /Aksoy Alüminyum /40 adet ünite, Artaş Ümraniye /Şenyuva Alüminyum /18 ünite, Garden Plaza/DK Proje/10 adet ünite, Hıt Yapı/Umb Yapı/18 adet ünite, Oyak İnşaat /Vendoks Yapı/ 24 ünite, Vadi Koru/Bisam Cephe /24 Ünite gibi birçok önemli projeye otomatik iskele sistemleriyle avantaj sundu. 

Carrier Lift otomatik iskele sistemleriyle müşterilerine projelerinde güvenlikli bir kullanım, daha ekonomik bir çözüm, daha pratik montaj ve demontaj ile zaman tasarrufu ve daha fazla bir taşıma kapasitesi imkanı sunuyor. 

Global pazarda istikrarlı bir oyuncu olmayı hedeflediklerini vurgulayan Genel Müdür Bilal Salık, bu pazara hem kiralama hem de satış alanında her türlü ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte ekip, bayi ve servis ağı ile donanıma sahip olduklarının altını çiziyor. Carrier Lift’ın Avrupa da üretilen pek çok muadil ürünlerden daha kaliteli ve uzun ömürlü bir kullanım imkanı sağladığını aktaran Salık, yurt dışı hedeflerinde önceliklerinin istikrarlı ve dolayısıyla kalıcı bir yer edinebilmek olduğunu kaydediyor. Salık, 2017 yılında oluşturdukları Cezayir’deki distribütörlüklerinin de bu hedef doğrultusunda ilk adımlarını oluşturduğunu belirterek “Yapı yoğunluğu ve sektör takibimiz neticesinde gerek Türki Cumhuriyetleri gerekse Asya ve Avrupa pazarlarında yer edinme çalışmalarımız devam etmektedir.” diyor.