Temelleri 1975 yılına dayanan ORCAN A.Ş. üretimine 1981 yılından bu yana havayı şekillendirerek devam ediyor. İstanbul Asya yakasında Tuzla/Aydınlı ve Tepeören’de; Avrupa yakasında Hadımköy fabrikalarında ORPOP (EPS) üretimi gerçekleştiren marka, hem ürün hem hizmet kalitesiyle öne çıkan bir firma.

Kuruluşundan itibaren önce müşteri, kalite ve hizmet ilkesini müşteri ayrımı yapmadan yerine getirmeyi amaç edinen ORCAN A.Ş. doğru ürünü doğru zamanda hatasız olarak müşterilerine ulaştırmaya odaklanıyor. Ambalaj ve ısı yalıtım sektöründe ihtiyaç duyulan mamulleri, müşterilerin istekleri doğrultusunda ve beklentilerini en üst düzeyde karşılayacak koşullarda üretip zamanında ve eksiksiz olarak sunan firma, geniş bir yelpazede bu iki önemli sektöre hizmet sunuyor. 
“ISO 9001, Kalite Yönetim Sistemi” standardı şartlarına uygun olarak üretim gerçekleştiren ORCAN A.Ş. yapı sektörü için  ORPOP® kapsamında ısı yalıtım plakası, dolgu malzemesi (asmolen), özel kesim, CNC kesim, tavan dekoru, boru yalıtımı, yerden ısıtma plakaları, hafif beton, Geofoam üretimi gerçekleştiriyor.  

ORCAN A.Ş. ambalaj sektörüne ise ORPOP® kapsamında  enjeksiyon makinalarıyla ihtiyaca özel, enjeksiyon makinalarıyla genel ihtiyaçlar için, kalıp gerektirmeyen ihtiyaçlar için özel kesimler ve de dolgu malzemesi hizmeti veriyor.