Bölgenin en büyük bahçesine sahip olacak olan Flowers Park Mimaroba projesinde peyzaj ve havuz çalışmaları kapsamında neler yapılacak?

Projenin tam ortasında konumlandırılmış yarı olimpik büyüklüklerde bir açık havuzumuz mevcut. Ayrıca 1.250 m2’lik iddialı bir sosyal tesisi var. Bu tesis içeriğinde kapalı havuz, bay – bayan fitness center, sauna, hamam ve spa alanlarının dışında vitamin bar, lounge alanı, kreş ve davet salonu yer alıyor. 7.5 dönümlük peyzaj alanında ise çok amaçlı spor sahası, çocuk oyun alanları, güneşlenme terasları, bisiklet ve yürüyüş parkurları ve kameriyeler yer alıyor. 

Flowers Park Mimaroba projesinde enerji, su gibi tüketimlerde verimliliği artırmak adına hangi çalışmalara yer verilecek? 

Flowers Park projesi inşaat çalışmalarında izolasyona büyük önem verildi. Örneğin bahçe katlarında ısı kaybını önlemek açısından otopark tavanlarında XPS mantolama yapıldı. Dış cephede mantolama çalışmaları kapsamında yanmaz taş yünü kullanıldı. Ses yalıtımı açısından daireler arasında çiğ tuğla arası XPS kullanıldı.