Sektörünün köklü markaları arasında yer alan Bet10 Koruma Sistemleri, kaliteli çözümler ile prestijli projeler tarafından tercih ediliyor. Bet10 Roof Systems (Modifiye Poliüretan Çatı Su Yalıtımları), epoksi zemin kaplama, poliüretan zemin kaplama, kimyasallara karşı dayanıklı beton ve çelik koruyucu kaplamalar, stone carpet taş halı zemin kaplamaları, çimento esaslı dekoratif zemin kaplama (Ardex K80), Canlon MBP-P Pre Applied (Proof Systems Temel Su Yalıtımı), PVC-FPO-TPO Membran Temel ve Teras Su Yalıtımları, poliüretan enjeksiyon, poliürea su yalıtımı ve koruyucu kaplamalar ile Hilti Pasif Yangın Durdurucu Sistemleri iş kollarında hizmet veren marka bu çözümleri ile bugüne kadar birçok projeye çözüm sundu. 

Bet10 Koruma Sistemleri’nin tercih edildiği projelerden biri de İzmir Mimarlar Odası tarafından ödüle layık görülen Nar Hause Narlıdere İzmir projesinin çatı renavasyon projesi. Marka bu projeye Bet10 Roof Systems ile çözüm sundu. Projede yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren firma yetkilisi Erdem Kızıltaş, çelik ve betonarme karma olarak tasarlanmış ve imal edilmiş binanın çatısında su kaçaklarının yaşandığını, müşterinin talebi üzerine yapmış oldukları keşif sonucunda kendilerine çözüm önerilerinin de yer aldığı raporu hazırladıklarını açıklıyor. Kızıltaş, çatı yüzeyinde birçok irili ufaklı çatlakların oluştuğunu, çelik ve betonarme yapının ısı farklılıklarından kaynaklanan genleşme ve hareketinden dolayı, çelik ve betonarme birleşimlerinde çatlamaların meydana geldiğini ve bunların poliüretan mastikler ile tamir edilmiş ve yeterli sonuç alınamamış olduğunu aktardı.

ÇATIDA UV DAYANIMLI ÇÖZÜM

Çelik ve betonarme ek yerlerine, yüzey temizliği ve hazırlığının ardından Bet10 Roof Flex Mastik ile pah yaptıklarını belirten Kızıltaş, öncelikli olarak yatay düşey tüm çelik ile betonarme birleşimlerini Bet10 Roof Systems ile kapladıklarını aktararak iç ve dış köşeleri güçlendirdiklerini vurguladı. Kızıltaş, genel yüzey uygulamasına geçerek tüm yüzeyde UV dayanımlı, üzerinde yürünebilir, 25 yıl dayanıma sahip Bet10 Roof Systems ürünlerini uyguladıklarını sözlerine ekledi.