Oyun kültürünü yaşatacak olan Duru Beytepe, Sunduğu oyun alanlarıyla “mahalle” kavramını yeniden hayata geçiriyor. Projenin içerisinde her yaş grubuna hitap eden oyun alanları ile fark yaratıldı. Ağaç Ev, Gözlem Meydanı ile hem eğlence hem de bilimin kapıları meraklılarına açılıyor. Ayrıca çocuklar için tasarlanan kumsal hem çocuklar hem de yetişkinler için tasarlanan satranç meydanı ve evcil hayvan bahçesi, kuş evleri, meyve bahçeleri ile keyifli bir yaşamın kapılarını aralayacaksınız. Duru Beytepe, sunduğu uygun ödeme koşulları ve faiz oranları ile de fark yarattı. Lansmana özel yüzde 10, Peşin ödemede yüzde 20 indirim, firma bünyesinde 50 aya varan vade farksız ve kişiye özel ödeme planları ile kolaylık sağlıyor.

“YÜKSELEN MALİYETLERİ KONUT FİYATLARINA YANSITMAMAK SEKTÖRÜ OLUMLU ETKİLEDİ”

Konut satış oranlarında yaşanan artışa dair değerlendirmelerde bulunan Safe İnşaat ve Tona Yapı Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, “Yükselen maliyetleri konut fiyatlarına yansıtmamak sektörü olumlu etkiledi” dedi. “2017 yılı her sektörü olduğu gibi inşaat sektörünü de zorladı” açıklamasında bulunan Erdal sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine baktığımızda bir önceki yıla göre konut satışlarının arttığını görüyoruz.

Bu artışı biz inşaat sektörü temsilcilerine bağlıyorum. Maliyette yaşanan artışı olabildiğince fiyatlarımıza yansıtmamaya çalıştık. Kendi firmalarımız bünyesinde karşıladığımız bu durumun sonuçları da sıcak satışa döndü. Türkiye ekonomisi için İnşaat sektörü, lokomotif sektör durumunda. Bu anlamda da yükselen yeni projeler ile değerine değer katmaya devam edecektir.

Aynı zamanda inşaat sektörü birçok yan sektörü besleyen bir yapı olduğu için düzenlemelerin gözden geçirilmesi ve önündeki bazı engellerin ortadan kaldırılması gerekmektedir.”

“HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI”

İlhan Erdal, Türkiye’de inşaat sektörünün büyüyen gelişen bir yapısı olduğunu belirterek “Değişen dünya düzeni, ekonomik ve küresel gelişmeler dâhilinde hemen hemen her sektör bu durumdan etkilenme yaşadı. Böyle bir noktada, sektörümüzdeki canlanmayı desteklemek, satışların devamlılığını sağlamak, ticari alan alışverişini hızlandırmak ve ülkemize katma değer üretebilmek için herkesin kendi üstüne düşen görevi yerine getirmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.