1933 yılından bu yana faaliyet gösteren Hasan Kulu Orman Ürünleri A.Ş. geniş ürün gamı ile inşaat ve yapı sektörüne fayda sağlamaya devam ediyor. Müşteri memnuniyeti odağında çalışmalarını sürdüren marka masif panel, lambri döşeme, kereste çeşitleri, OSB ve plywood ürünleriyle müşterilerine avantaj sunuyor. Ürün gamında lamine ahşap ürünleri de bulunan firma, bu alanda da müşterilerine ihtiyacına uygun çözüm sunuyor. 

Değişik ölçülerdeki bağımsız ahşap tabakaların, kontrollü endüstri koşullarında ve özel bağlayıcılarla tutkallanıp birleştirilmesinden oluşan lamine ahşap ile kolon, kiriş, kemer, makas ve bunun gibi birçok değişik formlarda eleman üretebiliyor. 

Kurulduğu günden bu yana kendisin, her geçen gün geliştiren Hasan Kulu Orman Ürünleri A.Ş. 2017 yılında 20 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplamda 70 bin metrekarelik yeni üretim alanına yatırım yaparak üretim kapasitesini yıllık 70 bin m3’e çıkararak faaliyetlerini önemli oranda geliştirdi. Yenilikçi yüzüyle çalışmalarını sürdüren firma, müşterilerine en kaliteli ve doğru çözümü sunmak adına kendini geliştirmeye devam ediyor.