Mitsubishi Heavy VRF klima sistemiyle konfor ve enerji tasarrufu… Kültür Üniversitesi yeni kampüste yer alan ofis alanlarının iklimlendirilmesi için toplam soğutma kapasitesi 300 kW olan 6 adet VRF KX dış ünite ve 40 adet yüksek statik basınçlı kanallı tip ve 2 yöne üflemeli kasetli tip iç üniteler kullanılıyor. Yine üniversitenin konferans salonunun iklimlendirilmesi için toplam soğutma kapasitesi 640 kW olan 6 adet VRF KX dış ünite ve 4 adet yüksek statik basınçlı kanallı tip Mitsubishi Heavy VRF iç ünite kullanılıyor.. Sistem aynı anda ısıtma veya soğutma yapabilen Heat Pump olarak tasarlandı.

SİSTEM NASIL İŞLİYOR?

Proje de kullanılan Mitsubishi Heavy Industries VRF klima sistemleri; dış ünite grubunun, birden fazla bağımsız noktaya hitap eden iç ünitelere bağlanmasıyla iklimlendirilecek alanının arzu edilen ısıtma, soğutma ve havalandırma konfor şartlarını sağlıyor. İnverter teknolojisine sahip dış üniteler ile kısmi kullanımlarda minimum elektrik tüketimiyle istenilen konfor daha hızlı bir şekilde elde ediliyor.

Fosil yakıtlı ısıtma cihazlarına göre düşük CO2 salınımıyla çevreye ve kolay kullanımıyla da kullanıcıyla dost bir teknoloji olan Mitsubishi Heavy VRF sistemleri,  tüm soğutma, ısıtma ihtiyaçlarınızı karşılar.