Sektöründe 41 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Son Umut Beton Kalıp, bugüne kadar birçok önemli çalışmaya imza attı. Türkiye’nin ilk kaset kalıp üreticisi olarak ismini duyuran marka, cam takviyeli plastikten üretilen beton kalıbı ve metal esaslı taşıyıcı sistemleriyle hizmet veriyor. Geçtiğimiz yıl önemli bir çalışmaya daha imza atan firma, yeni kaset kalıp ürünüyle başarısını arttırdı. 

Sökümü pratik olan ürün, işlerin daha hızlı bir şekilde yapılmasını sağlıyor. Bu özelliğiyle kaset kalıplar, şantiyelerde zamandan ve maliyetten tasarruf sağlayarak kullanıcısına avantaj sunuyor. 

Kompresör ve basınçlı su kullanmadan söküm özelliğine sahip olan kaset kalıplar, betonun ısısından etkilenmiyor. Ayrıca seri kaset kalıplarda basınçlı hava gerektirmiyor. Kalıbın sökülmesi ardından transfer edilmesi yeni kaset kalıp ile çok daha pratik bir şekilde gerçekleştiriliyor. Endüstriyel yapı, hastane, okul, AVM, konut, otel gibi farklı projelerde kullanılan yeni kaset kalıplar, yüksek dayanıma sahip olmasıyla da öne çıkıyor. 
.