İstanbul’un en önemli ilçelerinden biri olan Bahçelievler’de yükselen, ofis ve rezidanslardan oluşan prestijli bir karma yaşam projesi olan Karat 34 tesisat sistemleri, SILENTA ürün grubundan Silenta 3A ve Silenta FR, PP-R ve PVC ürünleri ile döşendi. 

Sürdülebilir Yaşam Alanı amacıyla çevreye sağlığına duyarlı bir proje olarak geliştirilen Karat 34’de kullanılan Silenta 3A ve Selenta FR, esneklik ve sessizliği ile ön plana çıkan ürünler.  

SİLENTA 3A, yüksek darbe dayanımı ve ses koruması gerektiren tüm DIN 4109, DIN 4102 sistem standartlarına uygun şekilde formüle edilerek güçlendirilmiş bir ürün. PP'den üretilen ses yalıtımlı SİLENTA 3A atık su boru sistemi, 4lt/s akış hızında sadece 16 dB ses şiddeti ile tesisat sistemlerinin ihtiyaçlarını en üst seviyede karşılıyor.

SILENTA FR ise Yanmaya Dayanıklı Sessiz Boru Sistemi olarak, olası yangınlarda alev iletiminin en aza indirgenmesi için üstün özellikler taşıyor. TS EN 13501, DIN 4102 yanıcılık ve DIN 4109, EN 14366 sessizlik standartlarına uygun olarak geliştirilen SILENTA FR, atık su ve asidik sıvı transferleri için kullanılabiliyor. Boru sisteminin en önemli özelliklerinden biri mineral katkılı özel bir formülasyonla üretilmesidir. Almanya  Fraunhofer Enstitüsü tarafından yapılan ölçümlerde EN 14366’a göre 4lt/s akış hızında sadece 12 dB ses şiddeti seviyesine ulaşıyor.
Konutlarda suya sağlıklı ve güvenli şekilde ulaşılmasına olanak sağlayan Aquasystem PP-R boru sistemleri, tesisat sistemlerinin sorunsuz bir şekilde uzun ömürlü çalışması açısından tercih ediliyor.