İnşaat sektörüne hizmet vermek üzere temelleri yaklaşık 15 yıl önce atılan Güneş İskele, kalitesi ile önemli projelerin tercih ettiği bir marka. Galvanizli güvenlikli iskele, güvenlikli iskele sistemi, H tipi cephe iskelesi, teleskobik dikme direkler, masa tipi (pano) kalıp iskelesi, mobil iskele (Tekerlekli yürür iskele), kenar koruma sistemi ve iskele ve kalıp aksesuarlarının üretim, satış ve kiralama hizmetiyle müşterilerine çözüm sunan firmanın çözüm sunduğu projeler arasında Bursa Uludağ Üniversitesi yeni kampüsü projesi de yer alıyor. Proje kapsamında yaptıkları çalışma hakkında bilgi veren Güneş İskele Satış Pazarlama Sorumlusu Ersan Bektaş, projede10 bin metrekare alanında dış cephede kullanılmak üzere Galvanizli güvenlikli iskele sistemlerinin kullanıldığını açıklıyor. 

GALVANİZLİ GÜVENLİKLİ İSKELE SİSTEMLERİ İLE MAKSİMUM GÜVENLİK

TS-EN 12810 VE 12811 Normlarına Uygun olarak üretilen Galvanizli Güvenlikli İskele sistemleri ile projeye kaliteli ve güvenli bir çözüm sunduklarını belirten Bektaş, sistemin özellikleri nedeniyle iskele üzerinde çalışacak olan ustanın hem kolay hem de güvenli bir şekilde işini yapmasına imkan tanıdıklarını vurguluyor. İnsan sağlığının her şeyden çok daha önemli olduğunu altını çizen Bektaş, üretimini yaptıkları iskele sis

İskele sistemlerinin kalitesi ve standartlara uygunluğu kadar, iskele sistemini kuracak olan personelin tecrübeli ve de yüksekte çalışabilme gibi birtakım yeterlilik belgelerine sahip olması gerek. Gerek iskele sistemlerinin gerekse de kurulan iskelenin standartlara uygun olup olmadığı sorumlu kurumlar tarafından denetlenmeli. İnsan sağlığı her şeyden çok daha önemli. Olası bir kazanın telafisi söz konusu değil, bu nedenle tüm denetimlerin gerçekleştirilmesi mühim!