Gürbağ Grup’un bünyesinde yer alan Gürbağ Prefabrik, sektörün önde gelen isimleri arasında yer alıyor. Şanlıurfa’daki fabrikaları 100.000 m3/yıl üretim kapasiteye sahip olan firma deneyimli teknik kadrosu, güçlü makine parkı ve ekipmanlarıyla Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz bölgesindeki yatırımcılara hizmet veriyor. Üretimde en uygun malzeme ve tekniklerin uygulanmasını prensip edinen ve kalite üretmeyi hedefleyen Gürbağ Prefabrik’in çalışmalarını Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Bağıban ile konuştuk. 

Ürün yelpazeniz hakkında bilgi verir misiniz?

Gürbağ Prefabrik; Öngermeli prefabrik karkas elemanları, izolasyonlu ve izolasyonsuz prefabrik cephe panelleri, öngermeli köprü kirişleri, alt yapı ve peyzaj elemanları, emniyet bariyerleri, güvenlik elemanları üretimi konusunda hizmet vermektedir.

Prefabrik Karkas Elemanları ürününüzün özellikleri nedir, nerede kullanılmaktadır? 

Prefabrik Karkas Elemanları kapsamında; Prefabrik Kolon, Öngermeli Çatı Makasları, Öngermeli Aşık Kirişleri, Oluk Kirişleri, Vinç Kirişleri, Arakat Döşeme Pi Plak Elemanları, Arakat Taşıyıcı L,T kirişleri, Deprem Kirişleri, Prefabrik Cephe Elemanları gibi ürünlerimiz bulunmaktadır. Bu ürünlerimiz kullanılacağı proje yapısı ve lokasyonu göz önünde bulundurularak statik betonarme hesapları yapılarak her türlü fabrika, depo, antrepo, alışveriş merkezi, spor kompleksleri, sanayi siteleri gibi yapılarda kullanılmaktadır.