1976‘dan yılından bu yana faaliyet gösteren ÖRÜMCEK İskele ve Kalıp Sistemleri; ihtiyaca uygun, güvenli çözümler üreterek inşaat sektörüne çözüm sunuyor.  Yenilikçi yüzü ile öne çıkan marka, iskele ve kalıp sistemleri ile yapıların hızlı ve kaliteli inşa edilmesine katkı sağlıyor.

Bugüne kadar gerçekleştirdikleri projelerde kaliteli imalat, zamanında teslimat, müşteri memnuniyeti temel ilkeleri olduklarını ifade eden Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Hamdemir, yıllarca ihtiyaca uygun çözümler üreterek, müşterilerinin ihtiyacını anlayarak çalışmalarına yön verdiklerini açıklıyor. Endüstriyel tesislerde karmaşık yapılara çözüm ürettiklerini belirten Hamdemir, “Bu tecrübemize ve imalata önem verdiğimizi gösterir. Nitekim çırağı olmadığınız işin patronu olamazsınız! İşin mutfağı bizim önem verdiğimiz konudur. Kiralık ve satış sonrası şantiye desteği vererek hizmet vermekteyiz.” diyor.

Ürün gamları hakkında bilgi veren Hamdemir, Örümcek İskele ve Kalıp Sistemleri olarak perde ve kolon kalıpları; perde kalıbı (H20), dairesel perde kalıbı (H 20), tek yüzlü perde kalıbı (H 20), tek yüzlü perde kalıbı (H 20), modüler perde kalıbı (PLY), kolon kalıbı (H20), ayarlanabilir kolon kalıbı (H20), dairesel kolon kalıbı, elevasyon kalıbı, Tırmanır Kalıp; Tırmanır konsol, tırmanır şaft platformu, malzeme taşıma platformu, Kalıp Elemanları; H24 ahşap kiriş, plywood, Dış Cephe İskelesi; Kamalı -flanşlı iskele (TS EN 12810-1), H İskele (TS EN 12810-1), Cup-Lock İskele (TS EN 12813), Kalıp Altı İskelesi; Kamalı -falanşlı iskele (TS EN 12813), cup-lock iskele (TS EN 12813), masa iskele (TS EN 12813), kovanlı kule iskele, teleskopik dikme (TS EN 12813), masa iskele (TS EN 1065), DĞŞER Kafa, Mobil İskele; kamalı -flanşlı iskele (TSEN 1004), alüminyum iskele, logo iskele, Güvenlik; kenar koruma paneli (TS EN 13374), güvenlik ağı ürünleriyle müşterilerine çözüm sunduklarını açıklıyor.  

Yıllarca yeni patentli ürünler geliştirerek yurt içi pazarına hizmet verdiklerini açıklayan Hamdemir, yurt dışından gelen talepleri neticesinde gerekli standardizasyonları sağlayarak bütün belgelerini aldıklarını açıklıyor. Sistemlerini bu standartlara göre düzenlediklerini dile getiren Hamdemir, TSE belgelerini aldıklarını, böylece yurt dışından ithal edilen malzemelerin kalitesini yakalayarak bu konuda tercih edilir olduklarını aktarıyor. Hamdemir, bunun kendilerine hem fiyat avantajı hem de ülke ekonomisine katkı sağladığını sözlerine ekliyor.