Banyonuzu size özel yaşam alanı haline getiren ve banyonuzun dekorasyonunu tamamlayan önemli detaylardan biri de banyo aksesuarlarıdır. Banyonuzda yeni bir tasarım çizgisini canlandırmak, yeni bir yorum yaratmak için küçük dokunuşlarla farklılık yaratabilirsiniz. Modern evlerin ihtiyaçlarını çok iyi tanımlayan Kale Banyo, aksesuar seçimlerinizde size farklı seçenekler sunarak yardımcı oluyor. 

Banyoda geçirdiğiniz zamanda kaliteli bir etki bırakmak isteyen Kale Banyo, D100 aksesuar serisinde mat siyah rengin zamansızlığını öne çıkarıyor. 

Askı, etajer, havluluk, tuvalet kağıtlığı, tuvalet fırçalığı, diş fırçalığı ve sabunluktan oluşan Kale Banyo’nun D100 aksesuar serisi, duvara monte edilerek küçük mekanlarda büyük görevler üstleniyor.

MART AYI ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI MART AYI ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI

ARADIĞINIZ BANYO AKSESUARLARI KALE BANYO’DA

Evinizdeki herkesin ihtiyaçlarına yönelik olarak en uygun noktalarda yer vereceğiniz bu özel detayları seçerken, estetik noktalara önem vermenin yanı sıra kaliteli seçimlere yönelmelisiniz. Kale Banyo markası, modern ve klasik stiller için tasarladığı farklı banyo aksesuarları ile zevkinize hitap ederek, aksesuar seçiminizde size yol gösteriyor.
Kale Banyo’nun tüm aksesuar serileri 5 yıl garanti ile tüketicilerin kullanımına sunuluyor.