Bijonsan El Aletleri, iskele ve kalıp aksesuarları sektöründe ismini başarı ile duyurmuş markalar arasında yer alıyor. Uzun yıllar edindiği tecrübe ile üretim gerçekleştiren marka, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 18-22 Haziran tarihlerinde gerçekleşen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’a katıldı. Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan geniş bölgedeki en büyük, dünyada ise beş büyük yapı fuarından biri olan yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’daki standardında Bijonsan El Aletleri, iskele ve kalıp aksesuarlarını tanıttı. Yurt içinden ve yurt dışından gelen ziyaretçilerini standında ağırlayan marka, burada ürünleri hakkında bilgi verdi.  

İskele ve kalıp sektörünün ihtiyaçlarını karşılamak üzere aksesuar üretimi yapan marka, Ar-Ge çalışmalarıyla ürün gamını her geçen gün geliştirmeye devam ediyor. Marka kalıp sektöründe kullanımı yaygınlaşan “gergi mili” ile dış cephe iskelelerinde, özellikle yüksek binalara kurula gelen dış cephe iskelelerinin duvar bağlantılarının güçlendirilmesini teminen “tıe-rod duvar bağlantı tij” serisi ürünleriyle de beğeni görüyor. 

Firmanın öne çıkan ürünleri arasında yer alan 34*4, 38*4 ve 48*5 mm ayar mili üretimleri de müşteri talebine uygun uzunluklarda tabanlı alt ayar mili ile “u” veya dört yollu başlıklı üst ayar mili üretimi de müşterilerine sunuyor. 
Teleskopik direk mekanizma setiyle de müşteri ihtiyaçlarını karşılayan Bijonsan El Aletleri, ayrıca 10000 ad. partiler halinde stoklarında bulunduruyor.