Almetka hem ürün hem de hizmet kalitesiyle iskele ve kalıp aksesuarları sektörünün önde gelen markaları arasında. Demir-çelik, inşaat, döküm ve talaşlı imalat sektörlerindeki 22 yıllık tecrübesini iskele ve kalıp aksesuarlarına da taşıyan firma, Ar-Ge’ye yaptığı yatırımlarla başarı grafiğini her geçen gün yükseltiyor.

İskele ve kalıp üretimi yapan firmalara üretim, teknik destek, Ar-Ge ve inovasyon konularında çözüm ortağı olan Almetka, Dilovası İmes Sanayi Sitesinde 2500 metrekare kapalı, 1500 metrekare açık sahası bulunan tesisinde faaliyet gösteriyor. Son teknolojiyle üretim İskele, kalıp ve aksesuarları imalatı yapan firmanın iskele, kalıp ve aksuarları sektörünün yanı sıra faaliyet gösterdiği diğer alanlar ise inşaat, makine imalat, otomotiv, enerji ve iklimlendirme.

Almetka, iskele ve kalıp sektörüne kalıp altı (H tipi) iskele ve bu sistemin gerekli aksesuarları, güvenlikli iskele yürüme yolu imalatı, güvenlik bariyer sistemleri, teleskopik dikme, payanda bağlantı sistemleri, ürün taşıma ve depolama paletleri ve kasaları ile iskele kalıp aksesuarlarıyla hizmet veriyor. Kaliteli ürünleri ve üretimdeki tecrübesiyle sektöre avantaj sağlayan firma, Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarıyla ürün gamını geliştirmeye devam ediyor.