Evde ihtiyaç duyulan enerjinin en büyük payı yaklaşık yüzde 75 ile ısınma için tüketilmektedir. Bu nedenle ısıtma sistemi potansiyel olarak en büyük enerji tasarrufunu sunabilir. Mevcut ısı üretimi pazarı, ısı pompaları, güneş panelleri ve yoğuşma teknolojileri gibi teknolojiler sunmaktadır. Ancak bu çözümler verimli ısı transferi yoluyla aynı oranda enerji tasarrufu sağlamaz. CaloEnergia, termal iletkenliğe sahip, yenilikçi ve yüzde 50 enerji tasarrufu sağlayan dünyanın tek düz radyatörüdür. CaloEnergia Radyatörleri her hangi bir ısı kaynağı ile mükemmel uyum sağlar ve geleneksel bir radyatörün su hacminin sadece yüzde 5'ini gerektirir.

GERÇEK ENERJİ VERİMLİLİĞİ SAĞLIYOR

Şık tasarımıyla yüzde 50 enerji tasarrufu sağlayan CaloEnergia alüminyum radyöterler, yüzde 70 kısa ısıtma süresi ve normal radyatöre oranla yüzde 95 dah az su kullanarak radyatör geneline hızlı bir şekilde ısı dağılımı gerçekleştiriyor. Bu radyatörler kombiden gelen az miktarda suyu ısı iletkenlerini tetikleme amaçlı kullanıyor. Radyatörün alt kısmından geçen az miktarda su tüm radyatörü ısıtmaya yetiyor. Kombiyi yormadan verimli ısı elde ediliyor. Böylece kısa süreli çalışan kombide yakıtta büyük ölçüde tasarruf sağlanmış oluyor. Alman teknoloji harikası ısı iletkenleri de uzun süre ısıyı muhafaza ediyor ve radyatörle sadece klasik doğal gaz alt yapısına değil, güneş panelleri, katı yakıtlı kat ısıtma sistemler, ısı pompaları ve yoğuşma teknolojileri gibi tüm ısı enerjisi üretim sistemlerine uyumlu çalışabiliyor. Görünüm açısında da radyatör üzerine dilerseniz size özel baskı da yapılabiliyor. Yaşam alanlarınıza, çalışma ortamlarınıza gerçek enerji verimililiği sağlıyor.

ENERJİ TASARRUFLU ISITMA SİSTEMİ

CaloEnergia'nın enerji tasarrufu performansının anahtarı, esas olarak her radyatörün ihtiyaç duyduğu azaltılmış su hacminde yatmaktadır. Üretimlerinde kullanılan malzemelerin termal iletkenliği, CaloEnergia radyatörlerinin geleneksel ürünlere göre daha hızlı, daha eşit ve çok daha verimli şekilde ısınmasını sağlar. Bu benzersiz ısı yönetimi teknolojisi sayesinde, CaloEnergia radyatörleri suyun sadece yirmide birini kullanır… Bu da YÜZDE 50’ye varan enerji tasarrufu sağlar. Optimum çalışma sıcaklığına standart radyatörlerden daha hızlı ulaşmanın yanı sıra, ısı tüm radyant yüzey boyunca daha eşit bir şekilde dağıtılır.


 

NİSAN AYINDA KİRA ARTIŞLARI: TİCARİ YÜZDE 57, KONUT YÜZDE 25 NİSAN AYINDA KİRA ARTIŞLARI: TİCARİ YÜZDE 57, KONUT YÜZDE 25