Duvarlardaki ısı geçirgenliğini azaltarak ortamın ısısını uzun süre korumayı sağlayan dış cephe ısı yalıtımı soğuk havalar kadar sıcak havalarda da enerjiden tasarruf ettiriyor ve termal konfor sağlıyor. Yaz mevsimi ve sıcak hava dalgalarıyla artan klima kullanımının yol açtığı yüksek elektrik faturalarından, doğru ısı yalıtımlı uygulanmış binalarda  yüzde 50’ye varan  tasarruf sağlanabiliyor. Dış cepheden uygulanan ısı yalıtımı, dışarıdaki sıcaklığın etkisini iç ortama geçmesini, engel olarak soğutma sistemlerinin daha az ve verimli çalışmasına destek oluyor.

ÖNLEM ALMAZSANIZ KOMBİNİZ DONABİLİR ÖNLEM ALMAZSANIZ KOMBİNİZ DONABİLİR

DALMAÇYALI, TÜKETİCİLERİN DOĞRU ISI YAPTIRMLARINI DA GÜVENCE ALTINA ALIYOR

Isı yalıtımın lider markası Dalmaçyalı İleri Isı Yalıtım Sistemleri, Termal Kamera Roadshow, Ücretsiz Keşif Hizmeti ve Dalmaçyarı Enerji Tasarrufu Analiz Raporu gibi ücretsiz hizmetlerle tüketicileri ısı yalıtımının faydaları konusunda bilgilendiriyor. Yapıştırıcısından son kat kaplama ve boya ürünlerine kadar uyumlu, standartlara uygun ve uzun ömürlü bir sistem sunan Dalmaçyalı, güvenilir uygulamacılarla çalışarak tüketicilerin doğru ısı yalıtımı yaptırmalarını da güvence altına alıyor.

EVEDEKİ ENERJİNİN YÜZDE 80'İ ISITMA VE SOĞUTMAYA GİDİYOR

Türkiye’de enerjinin yüzde  33’ü binalarda tüketilirken, bu tüketimin yüzde 80’i ısıtma ve soğutmaya harcanıyor. Yazın faturalarda yüzde 50’ye varan oranda düşüş sağlamasının yanında daha az enerji tüketimine bağlı olarak karbon salımını da azaltan ısı yalıtımı sürdürülebilir bir dünyaya katkı sunuyor ve çevreyi koruyor.