Form, bir yeni başarıya daha imza attı. Marka, İzmir Pancar O.S.B.’nde yer alan tesislerinde ürettiği ısı pompalarına “Yerli Malı’’ sertifikası aldı. Form’un ürettiği ktör profesyoneller tarafından da büyük ilgi görüyor. Marka, ilerleyen zamanda farklı kapasiteleri de  üretimeyi planlıyor. Form’un su kaynaklı ısı pompaları, kullanıcısına ürün kalitesi ve fiyat avantajı sunuyor. Ayrıca yenilikçi özellikleriyle de diğer ısı pompaları arasından öne çıkıyor.

Ülkemizdeki su kaynaklı ısı pompası pazarındaki uygulamaların yaklaşık yüzde 60’ını gerçekleştiren Form Endüstri Ürünleri’nin sahada 40 bin adeti aşkın sistemi çalışıyor.

Yerli üretim gerçekleştirmesi  nedeniyle Form,  yaklaşık 30 yıldır temsilcisi olduğu Climate Master ısı pompasının yanı sıra Form markalı yerli ısı pompası ürünlerinden oluşan geniş ürün portföyü ve farklı fiyat seçenekleri ile profesyonellere çok çeşitli alternatifler sunuyor. 
Isı pompaları genellikle Shell&Core binalarda kullanılıyor. Ayrıca AVM, iş merkezi, kompleks binaların yanı sıra kamu kurum ve kuruluşları gibi büyük mimarı yapılarda rahatlıkla uygulanabiliyor. 

Form Su Kaynaklı Isı Pompası, Form tarafından özel olarak geliştirilen otomasyon sistemi, yüksek verimli scroll kompresör, ısıl verimliliği yüksek co-axial eşanjör, benzersiz estetik ve ihtiyaçları karşılayan ergonomik tasarım ve gelişmiş otomasyon-kumanda seçenekleri ile hem ilk yatırımda hem de işletme maliyetlerinin doğru yönetilmesi açısından önemli avantajlar sağlıyor.