YELİZ YİRMİBEŞ - Samsung’un teknolojinin sınırlarını zorlamaya devam etme biçimlerinden yalnızca bir tanesi olarak, “Life Unstoppable”ın sanal dünyası, inovasyonda yeni bir çağın habercisi. Öncü ve sürükleyici niteliğiyle bu sanal dünya, Samsung’un insan odaklı inovasyonlarını yepyeni ve oyunlaştırılmış bir deneyimleme biçimiyle hayata geçirildi. Bu yıl, tüketicilerin dış dünyayla bağlantılarını koparmamaya çalıştıkları dönemlerde, teknolojiyle olan ilişkileri çok daha bütün bir hal aldı. Tüketicilere mümkün olabilecek en akıllı deneyimi sağlamak için yola çıkarak, birbirlerine sorunsuzca bağlanabilen ürünler sunan Samsung, teknolojisiyle gündelik hayatın, iş yaşamının ve eğlencenin tüm unsurlarını bir araya getirirken sınırların ötesine geçiyor. 

Markanın bugün tanıtılan cesur ve inovatif ürünleri arasında aşağıdaki ürünler yer aldı: 

•    En son geliştirilen, evde eğlence kavramını bir adım öteye taşıyan The Premiere’in global düzeyde tanıtımı gerçekleşti.
•    Odyssey ile birlikte, Samsung marka monitörler oyun deneyimine öncülük etmeye devam ediyor.
•    Tab A7, Galaxy Fit2, A42 5G ve Galaxy Z Fold2 ile birlikte geniş Galaxy yelpazesine yepyeni ürünler eklenmiş oldu. 
•    Üçlü Kablosuz Şarj cihazı, sürekli yenilik gerektiren günümüz yaşam tarzı düşünülerek geliştirildi.
•    SpaceMax™ teknolojisine sahip RB7300T Classic Buzdolabı ve kişiselleştirilebilir Bespoke buzdolabı serisinin Avrupa’da satışa sunulacağı duyuruldu.
•    Akıllı öğrenme çözümleri ve otomatik bağlanma kabiliyetine sahip WW9800T Çamaşır Makinesi ve DV8000T Çamaşır Kurutma Makinesi tanıtıldı.

Yeniliklere devam ediyor

Samsung Avrupa Pazarlama Kurulu Başkanı Benjamin Braun, konuyla ilgili olarak şunları ifade etti: “Bu yıl itibarıyla, beklenmedik bir biçimde, teknolojiyle olan ilişkimizi tümüyle yeniden değerlendirmemiz gerekti. Samsung olarak bu değişiklikleri kucaklamanın yanı sıra bu aşamada da önde kalmaya devam etmeyi amaçlıyoruz ve geleceği düşünerek yeniliklerimize halihazırda devam ediyoruz. Cesur ve devrimci bir teknoloji geliştirme misyonumuz için ve 2020 ürün serilerimizi oyunun kuralını yeniden belirleyen bu sanal deneyimin ötesine geçecek biçimlerde duyurabilmenin yollarını ararken durmaksızın çalışıyoruz. Bir yandan ‘Life Unstoppable’ konseptini destekleyen ürünleri sizlere sunmaya devam ederken diğer yandan Samsung olarak bunun çok daha fazlasıyla sizleri şaşırtmaya devam edeceğiz.”

Hem içeride, hem de dışarıda eğlence deneyimi bir üst seviyeye taşınıyor

Bugünlerde vaktimizin çoğunu evde geçiriyoruz ve televizyon da şimdiye kadar hiç olmadığı kadar fazla kullanmaya başladığımız bir cihaz haline geldi. Televizyon sayesinde, haberleri izleyerek dünyayla bağlantı kuruyoruz. Aynı zamanda en sevdiğimiz eğlence içeriklerini de televizyonda seyrediyoruz. Mümkün olan en iyi televizyon deneyimine yönelik talep hiç bu kadar yüksek olmamıştı. Samsung, evinizin rahatlığında sinema salonu deneyimi yaşatan yepyeni akıllı projektörü The Premiere’i tanıttı. 120 ve 130 inçlik modelleriyle, evinizde yer kaplamadan her yere yansıtabileceğiniz The Premiere için ihtiyacınız olan tek şey ise bir duvar. Her türlü yaşam alanına yakışan, basit ve minimalist tasarımıyla, The Premiere güçlü iç hoparlörü, Acoustic Beam surround ses özelliğinin yanı sıra 4K görüntü teknolojisi sunan son teknoloji üçlü lazer özelliklerine sahip. The Premiere LSP9T, dünyanın ilk HDR10+ sertifikalı projektörü. Bu sayede parlak sahnelerden karanlık sahnelere geçerken daha hassas resim ayrıntıları için derinlik ekleyen devrim niteliğinde renk ve kontrast sunuyor. The Premiere bu yıl Almanya, Birleşik Krallık, Fransa, İsviçre, Avusturya, Hollanda, Belçika, İtalya, İspanya ve İskandinav ülkelerinde satışa sunulacak. Bu yıl ayrıca iç ve dış mekan arasındaki sınırlar daha da bulanıklaştı. İnsanlar artık bu ikisi arasındaki geçişin sorunsuz hale gelmesini istiyor. Samsung dış mekan eğlencesi konusunda yaptığı hamleyi de tanıttı. The Terrace, markanın dış mekan gösterimleri için tasarlanmış ilk ekranı. The Terrace ve Terrace Soundbar, IP55 derecesine sahip ve bu sayede yağmur, nem, toz ve böcekler gibi dış mekan koşullarına dayanıklı ürünler. The Terrace Soundbar, Adaptive Sound özelliğine sahip ve bu özelliğiyle izlediğiniz içeriği analiz ederek uygun ses kalitesini sağlıyor. Eğlence deneyimini dışarı çıkarmak için en mükemmel yardımcınız bu ürün olacak. The Terrace aynı zamanda parlamayı engelleyen yansıma karşıtı bir teknoloji kullanıyor ve ortalama 2,000 nit değerinde ekran parlaklığı ve QLED 4K görüntü kalitesiyle, her ortamda mükemmel bir performans sunuyor. The Terrace ilk olarak 55, 65 ve 75 inçlik modelleriyle Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, İngiltere ve İsviçre’de satışa sunulacak. Samsung’un televizyon grubu ürünlerinin tamamı cesur ve sıra dışı bir tasarım ve inovasyon felsefesinden yola çıkıyor. Bu portföyde herkese uygun bir TV modeli mevcut ve bunlar arasında dünyada bir ilk olan mobil uyumlu televizyon, The Sero da var. Mobil cihazınızda bir dokunuşla içerikleri büyük ekranda oynatmak üzere optimize edilmiş bir ürün olan The Sero, telefonunuzdaki görüntüyü anında QLED görüntü kalitesiyle ekranına yansıtıyor. 

Mükemmel TV ve içeriğe duyulan istek hiç bu kadar büyük olmamıştı. Bu nedenle 8K cihazlar gibi en büyük ve en iyi cihazlara yapılan yatırımlar hız kesmiyor. Öncü 8K teknolojisi Samsung’u öne çıkaran bir yenilik. Amiral niteliğindeki Q950, her zamankinden daha ince ayak izine sahip devrimsel bir TV. Sonsuz ekranı %99'luk ekran/gövde oranına ve şaşırtıcı derecede ince 15 mm'lik kalınlığa sahip. Görüntünün yanında ses sistemi ve Samsung’un en yeni soundbar’ları da mevcut. Q800T, optimum eğlence deneyimi için hem TV hem de soundbar hoparlörlerden uyumlu ses çıkaran Q-Symphony özelliğine sahip. (Seçili QLED TV’ler ile uyumludur.)