Şehrin karmaşası, çalışma saatlerinin artması, bizleri kalan vakitlerimizi huzur içinde geçireceğimiz yerlere yönlendiriyor. 2020 yılında teslim edilecek olan Sunset İncek projesi huzurlu yaşamın içinde kalmak isteyenler ise büyük avantaj sağlıyor.

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, projenin avantajlarını anlattı. 2 konut kulesi ve 1 yatay bloktan oluşan yaşam alanı ile Sunset İncek projesi hem konforlu hem de kaliteli bir yaşamın kapılarını aralayacak. Projemiz, 2020 yılının son çeyreğinde teslim edilecek ve sektörde fark yaratacak. Proje içerisinde, her anın tadını çıkartacağınız, yapay gölet, çocuklarınıza ait çocuk oyun alanları, ıhlamur ve kiraz ağaçlarının gölgesinde vakit geçirmekten mutluluk duyacağınız peyzaj alanları ile yürüyüş yolları, yeşil ile iç içe insanların güvenlikli şekilde site içerisinde dolaşması sağlanmış. Lokasyon olarak da inşaatı başlayan projemiz ile fark yaratıyoruz. Öyle ki site sakinlerini büyüleyecek olan manzaraya hâkimiz. Şehre ve çevre yoluna olan yakınlık Sunset İncek projemizi yaşanabilir kılıyor. İncek bölgesinde, Ankara’nın önde gelen üniversitelerinin, okullarının, yerleşke kurması ve okullarını buraya taşıması ile İncek değerine değer katıyor. Projenin, Hayata geçecek olan Bilkent Şehir Hastanesi’ne olan yakınlığı da yine site sakinlerine büyük bir avantaj sağlıyor.

AİLE ODAKLI YAŞAM

Sunset İncek’te hayata geçirilecek olan sosyal tesisler, çocuklarınız ile keyifle zaman geçirebileceğiniz bir yaşam alanını sizlere sunacak. Proje içerisindeki dairelerde sadece ebeveyn banyosu ile yetinmeyip, çocuk odasında da bulunan banyo hayatınızı kolaylaştıracak. Yeşil alanlar ve parklar ile çocuklarınız, oyun oynamanın keyfini doyasıya yaşayabilecek. Bu sayede televizyon ve bilgisayar başında geçirilen saatler azalacak çocuklarımız, sosyalleşme imkânı bulacak. Sağlıklı yaşamın kapılarını da kapalı yüzme havuzu, fitness center  alanları ile aralayacaksınız.

+1 İLE GELEN AYRICALIK

Aydınlık ve geniş yaşam alanları ile yenilikçi ve estetik mimariyi Sunset İncek bir araya getirdi. Konforun ve yenilik standartlarının yeniden belirlendiği projede, 3+1, 5+1 ve 6+1 daire planlamasına +1 ile de farklı bir seçenek sunuldu. Projedeki 24 m² ile 48 m² arasında değişen büyüklüklerde ada mutfaklar ile mimari olarak birçok rakibinden ayrışmaktadır.