2006 yılında iskele sistemleri kurulum ve söküm yapmak üzere İstanbul Avcılar’da kurulan Özgüven İskele, zamanla faaliyet alanını geliştirerek 2015 yılında iskele sistemleri imalatıyla da inşaat sektörüne hizmet vermeye başladı. 

İskele sistemlerinin imalatı, satış ve kiralamasının yanı sıra kurulum ve söküm hizmeti de sunan Özgüven İskele, ürün ve hizmet kalitesiyle öne çıkıyor.  Firmamız H İskele sistemleri üretimi gerçekleştiren firmanın sistemleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın istediği tüm sertifikalara sahip. Nitekim H İskele sistemleri, TSE Standartlarına uygun olarak üretiliyor. 

Yapıların özellikle yüksek katlı binaların dış cephe çalışmalarında kullanılan H Tipi İskele Sistemleri, H Tipi İskele sahip olduğu özellikler nedeniyle maksimum iş güvenliği sunuyor. Dış cephede mantolama, boya gibi işlerin yapımını hızlandıran H Tipi İskele Sistemleri, bu yönüyle yatırımcısına zaman ve maliyet avantajı sunuyor. Her katında işçinin çalışabildiği H Tipi İskele Sistemleri, sahip olduğu özellikler nedeniyle de üzerinde çalışan işçiye güvenli bir iş çalışma ortamı sunuyor. 
Bugüne kadar birçok önemli projede küçük büyük şantiye gözetmeksizin hem ürün tedariki hem de iskele kurulum ve söküm hizmeti veren Özgüven İskele, iskele sistemlerinde satış, kiralama ve kurulum ve söküm hizmetini tek bir kalemde verebiliyor olmasıyla müşterisine avantaj sunuyor. 
 
Kaliteden ödün vermeden müşterilerine hizmet veren firma, müşteri memnuniyetini her geçen gün daha fazla arttırmayı hedefliyor.