Kişisel hijyeni sağlamanın yanı sıra yaz mevsiminde serinlemek kış mevsiminde de rahatlayıp ısınmanın formülünü sunan banyo deneyimi, zevk ve ihtiyaçlara göre farklı tercihleri beraberinde getiriyor. Kişinin yalnızca kendine vakit ayırdığı süre boyunca farklı özelliklerle öne çıkan duş ve küvet çözümleri, İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit’in yarattığı harikaların başında geliyor. Markanın CleanLine duş kanalları ile Olona ve Nemea duş teknesini ve duvar süzgecini içeren duş çözümlerinin yanı sıra Tawa ve Supero küvetleri, kullanıcısının hijyen ihtiyacını karşılıyor.

GEBERIT, HİJYEN ÇÖZÜMLERİ İÇİN KULLANICISINI DİNLİYOR

Kullanım alışkanlıklarına göre tüm banyo deneyimi tercihlerini trendlerin ötesinde tasarladıklarını söyleyen Geberit Türkiye Ürün Müdürü Nazan Şeremet, “Geçmişten günümüze insanların değişmeyen alışkanlıklarının başında temizlik geliyor. Haliyle kişisel zevklere göre tercihler de farklılık gösteriyor. Günümüzde modern toplum içinde kişisel hijyenimize daha fazla özen göstermemiz gereken bir dönemin içindeyiz. Geberit olarak banyo ihtiyacını karşılamak için ürettiğimiz çözümlerle tüketicilerimize geniş bir ürün gamı sunuyoruz. Bunu yaparken de mevcut araştırmalardan faydalanıyor ve buna uygun strateji geliştiriyoruz. Tüketici Araştırmaları Derneği tarafından yapılan araştırmayı incelediğimizde, ankete katılanların yüzde 41'i için banyonun önemli bir inziva yeri olduğunu görüyoruz. Katılımcıların yüzde 70'i için banyo, rahatlama için önemli bir rol oynuyor. Araştırmanın diğer bulgusuna göre de 55 yaş üzerindeki kişilerin yüzde 70'i, kişisel hijyenin kendilerini genç hissetmek için önemli olduğu söylüyor. Elde ettiğimiz bu veriler yenilikçi bakış açımıza ciddi katkı sağlıyor” dedi.

DUŞ VE KÜVET TERCİHİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLERDE SINIR YOK!

Kullanıcıların duş ve küvet seçimlerinde kişisel zevklerin yanı sıra birçok faktörün de öne çıktığını belirten Şeremet, sözlerine şu şekilde devam etti: “Banyonun yapısal durumu, duş ve küvetlerin kullanımını etkileyen önemli unsurların başında geliyor. Alan problemi olmayan banyolarda küvet kullanım oranı daha yüksek bir paya sahipken daha küçük bir alana sahip banyolarda ise pratik duş çözümleri tercih ediliyor. Bunun yanı sıra yaşanan ülkenin kültürel farklılıkları da bu seçimi etkileyen bir diğer etken. Mesela Türkiye ve Avrupa’yı karşılaştırdığımızda Türkiye’de küvet kullanım oranının çok fazla yaygın olmadığını görmekteyiz. Banyoların dekorasyona yaptığı etki de tüketici tercihlerini ayrıca etkiliyor. Duş çözümleri banyolarda hareketli bir etki yaratırken küvetler ise daha oturaklı ve havalı bir izlenim oluşturuyor.”

GEBERIT DUŞ ÇÖZÜMLERİYLE BANYO DENEYİMİNİN KALİTESİ ARTIYOR

Geberit’in gerek duş gerekse küvet çözümlerinde inovatif tasarımlara imza atarak banyolara fark yarattığını kaydeden Şeremet, “Kullanıcılarımızın yaşam standartlarını yükselten dokunuşlarda bulunarak güncel trendler doğrultusunda ürünler geliştiriyoruz. Duş çözümlerimiz arasında yer alan CleanLine duş kanalları, açık yüzeyi ve kullanışlı kapağıyla banyolara modern bir görünüm katıyor. Serinin yenilikçi üyesi CleanLine80’in tasarımında sahip olduğu eğimli yapı, çizilmeyi önleyen kaplama ve toplayıcı profili, bütünsel çözüm sunuyor. Çözüm olarak sunduğumuz duş tekneleri de banyo deneyimine yenilikçi yorum getiriyor. Kaydırmaz yüzeyi sayesinde Türkiye’de ilk olma özelliğine sahip Olona duş teknesi, DIN 51097:1992 ve XP P05-011 standartları çerçevesinde kaydırmazlık sınıfı B sınıfından C sınıfına yükseltilen yüzeyiyle üstün performans gösteriyor. Elegan bir duruşa sahip Nemea duş teknesi ise duş deneyimine seviye atlatıyor. Akrilik malzemeye sahip yapısını parlak beyaz seçeneğiyle zenginleştiren ürünün mat beyaz seçeneği ise Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyor” ifadesini kullandı.

BANYODA VAKİT GEÇİRMEKTEN HOŞLANANLARIN DOSTU GEBERIT KÜVETLER

Duş çözümlerinin yanı sıra küvet seçenekleriyle de kullanıcılara hijyen ve huzur sunduklarını belirten Şeremet sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: “Alan özgürlüğüne sahip banyolar için Geberit küvet alternatiflerimiz mevcut. Tawa akrilik küvet, SlimRim tasarımıyla organik ve geometrik şekillerin kombinasyonu sayesinde minimalist ve rahat bir görünüm sağlıyor. Zarif ve ince tasarımıyla öne çıkan Tawa’nın akrilik malzemeden üretilen yapısı ise çelik küvetlere kıyasla daha çabuk sıcaklık ve rahatlama hissini yaşatıyor. Ayrıca, ergonomik şekilli sırt kısmı da uzanma rahatlığını mümkün kılıyor. Rahatlatıcı bir banyo deneyimi için geliştirdiğimiz Supero küvet ise net hatlarıyla modern ve sade banyolara uyum sağlıyor. Dar kenarlarda geometrik formu belirginleştiren kıvrılma detayıyla öne çıkan Supero’nun gider ve taşması isteğe bağlı olarak uzun kenarda ya da dar kenarda orta kısma ayarlanabiliyor. Bu küvetimizde kullanıcılarımıza ayrıca köşe küvet seçeneğini de sunuyoruz.”


   

 

DOKA TÜRKİYE "YAPI FUARI"NDA YERİNİ ALDI DOKA TÜRKİYE "YAPI FUARI"NDA YERİNİ ALDI