Alüminyum sektörünün lider isimleri arasında yer alan Ersaş Alüminyum, ismini yurt dışında da duyurmaya devam ediyor. Firma yılın ikinci yarısında da fuarlara boy gösterecek. 
Ersaş Alüminyum ilk olarak 10-12 Eylül tarihlerinde Ukrayna’da gerçekleşecek olan Ukrayna Windo L’VIV Uluslararası Pencere, Kapı ve Cam Fuarı’na katılacak. Firma bu fuarda Hol 1, stant 203A’da yer alacak. 

Ersaş Alüminyum’un Eylül ayında ürünlerini sergileyeceği bir diğer önemli fuar ise 24-26 Eylül tarihlerinde Arap Yarımadası'nda Birleşik Arap Emirliklerini oluşturan yedi emirlikten birisi olan Dubai’de gerçekleşecek olan Dubai 2019 4. Uluslararası Kapı, Pencere, Cephe ve Cam Fuarı. Hol Sheikh Rashid, stant B221’de stant kuracak olan firma, ziyaretçilerini ağırlayacak. 

Ekim ayında iki farklı fuarda yer almayı planlayan Ersaş Alüminyum, ilk olarak 10-12 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan Aluexpo İstanbul’da Hol H9, Stant D130’da stant kuracak. Ersaş Alüminyum 12- 16 Ekim tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek olan 22. Uluslararası İNTERMOB Fuarında marka, HOL 14’te, 1413’üncü stantta bulunacak.