Kaliteli ürün ve hizmetleri ile ismini duyuran Entegre Harç, müşterilerine daha iyi hizmet sunmak adına çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yurt içinde ve yurt dışında birçok fuara katılım gerçekleştiren firma, sektörün en önemli buluşma noktalarından biri olan Bauw Beurs Utrecht 2019’da da yerini aldı. 

GENİŞ ÜRÜN GAMI İLE BAUW BEURS UTRECHT 2019’DA

Hollanda’da 4- 8 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Bauw Beurs Utrecht 2019, inşaat sektöründen birçok markaya ev sahipliği yapıyor. Su yalıtımından cephe uygulamalarına kadar birçok ürün ve sistemleri ile Bauw Beurs Utrecht 2019’a katılan Entegre Harç, Hall C7 No.096 standında ziyaretçilerini bekliyor. 

1978 senesinde İstanbul'da kireç üretmek üzere kurulan Entegre Harç Sanayii ve Ticaret A.Ş, 1989'da Ata İnşaat Grubu tarafından devralınmıştır.  1995 senesinde inşaat malzemeleri üretiminde dünya önderi Lafarge Grup – Ata Holding ortaklığına dönüşmüştür.

Yenilikçi yüzüyle öne çıkan Entegre Harç, Türkiye’de ilk endüstriyel sıva üretimini başlatmıştır. 1990 senesinde çimento esaslı makine uygulamalı hazır sıva "Sıvamatik"i, 1991 yılında ilk alçı esaslı makine uygulamalı hazır sıva "Alçımatik"i, 1996 yılında Çimento Esaslı Makine Uygulamalı ilk renkli sıva "Colormatik"i pazara sunmuştur. Çimento bazlı sıvalar, dekoratif sıvalar, teknik harçlar, su yalıtım ürünleri, ısı yalıtım ürünleri, fayans yapıştırıcıları ve derz dolguları, kireç ve agrega ürün grupları olmak üzere oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Entegre Harç, 2006 yılında Ata Holding’in Lafarge hisselerini almasıyla yüzde 100 Ata Holding iştiraki olarak yatırımlarına devam etmiş, 2006 yılında Burdur Fabrikasını ve 2015 yılında Ankara Fabrikasını devreye almıştır.