Ödül İstanbul projesinin Beylikdüzü’nün en hızlı değerlenen bölgesindeki konumu ve sunduğu tatil köyü konforuyla yatırımcılar açısından cazibe yaratttığını belirten Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Özyurt, "39 bin 561 metrekare arsa üzerinde, 1+1, 2+1, 3+1 olmak üzere, 75 ile 164 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 2 bin 683 konut ve 102 ticari üniteden oluşuyor. 2 bin 450 metrekare yeşil alana sahip projemiz, sosyal donatı alanlarındaki çeşitlilikle birlikte bir tatil köyünden beklenenin ötesine geçerek doğal bir park yaşamı sunuyor. Yatırımcılarımız projemizin sunduğu yüksek katma değerle kısa sürede yüksek pirim elde ederken, aynı zamanda şehrin merkezinde, doğayla iç içe bir tatil atmosferinde yaşamlarını sürdürebiliyor

Projenin cephesinde nasıl bir yol izlenecek?

Projemizin dış cephesinde öncelikli olarak güçlü bir mantolama yaparak sağlam bir alt yapı hazırladık. Projemizin konseptiyle uyuşan bir renk seçimi ve ışıklandırma çalışmalarıyla da cephemizi, projemizin vitrini haline dönüştürdük. 

Projede enerji, su gibi tüketimleri azaltacak ne gibi uygulamalar gerçekleştirilecek?

Daha önce imza attığımız 35 projede olduğu gibi, Ödül İstanbul projemizde de enerji tasarrufuna yönelik uygulamaları hayata geçiriyoruz. Enerji tasarrufunda daha yüksek oranları sunabilmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Bu yöndeki çalışmalarımızı, hem maliyet hem de doğaya verilen zarar açısından değerlendirerek, toplumsal bir görev bilinci ile yürütüyoruz.